Λιλλήκας: Κροκοδείλια δάκρυα από κουρείς Ταμείων Προνοίας

«Αυτοί οι οποίοι μπορούσαν να εξαιρέσουν τα Ταμεία Προνοίας, αλλά προτίμησαν να τα κουρέψουν, έρχονται τώρα να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για να εκφράσουν τη βούλησή τους να αποκαταστήσουν την αδικία, τη ληστεία την οποία οι ίδιοι συντέλεσαν με τις αποφάσεις και την ψήφο τους», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γιώργος Λιλλήκας.

Ακολουθεί αυτούσια η γραπτή δήλωση του Γιώργου Λιλλήκα:

Μας προκαλεί πραγματικά εντύπωση το γεγονός ότι τα εκλογικά Επιτελεία του Νίκου Αναστασιάδη

αλλά και του Νικόλα Παπαδόπουλου, όπως και του Σταύρου Μαλά, βρίσκονται σε μίαν αντιπαράθεση γύρω από το ζήτημα της αποκατάστασης των κουρεμένων και των κατόχων αξιογράφων.
Αυτοί που ουσιαστικά με την ψήφο τους στην Βουλή ψήφισαν το κούρεμα των καταθέσεων και λήστεψαν τις οικονομίες του κόσμου, ενώ είχαν άλλες επιλογές και δεν τις έκαναν.

Αυτοί οι οποίοι μπορούσαν να εξαιρέσουν τα Ταμεία Προνοίας και το γνώριζαν, αλλά προτίμησαν να τα κουρέψουν, έρχονται τώρα να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα, για να εκφράσουν τη βούλησή τους να αποκαταστήσουν την αδικία, την ληστεία την οποία οι ίδιοι συντέλεσαν με τις αποφάσεις και την ψήφο τους.

Ο Κύπριος πολίτης έχει οξυμένη την κριτική του σκέψη και έπαψε να πιστεύει στις προεκλογικές ευαισθησίες που επιδεικνύουν κάποιοι υποψήφιοι.
Ο Κύπριος πολίτης καλείται σήμερα με την ψήφο του να τιμωρήσει αυτούς που τον έφεραν με τις αποφάσεις τους σε αυτή την τραγική οικονομική και κυρίως κοινωνική κατάσταση.

Καλείται με την ψήφο του να γυρίσει σελίδα και να δώσει την δυνατότητα σε αυτούς που προέβλεψαν και προειδοποίησαν για αυτά τα δεινά να αλλάξουμε την Κύπρο.

Να δημιουργήσουμε εκείνη την Κύπρο που θα δίνει προοπτική και ελπίδα στους νέους μας, που θα τους προσφέρει την δυνατότητα να κάνουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία και την οικογένειά τους στην πατρίδα μας και όχι σε ξένες πατρίδες.
Αλλά, ταυτόχρονα, την Κύπρο εκείνη που θα εκσυγχρονιστεί σε κουλτούρα, υποδομές, έτσι ώστε να μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα του 21ου αιώνα.
Αυτές είναι οι πραγματικές επιλογές και αυτό είναι το πραγματικό δίλημμα που έχουν ενώπιόν τους οι πολίτες για τις Προεδρικές εκλογές του 2018.

Keywords
Τυχαία Θέματα