Λιλλήκας: Η υποψηφιότητά μου θα παραμείνει μέχρι τέλους

Η υποψηφιότητά μου θα παραμείνει μέχρι το τέλος της εκλογικής αυτής αναμέτρησης, διεμήνυσε με νόημα ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Γιώργος Λιλλήκας.

Σε δηλώσεις του στις Τομές στα Γεγονότα, ο κ. Λιλλήκας χαρακτήρισε ως ανέκδοτα τα όσα ακούγονται περί απόσυρσης της υποψηφιότητάς του.

Επεσήμανε μάλιστα ότι η υποψηφιότητά του μπορεί να είναι νικηφόρα, ενώ κάλεσε όσους μετρούν τις ψήφους με τα κομματικά ποσοστά, να προσέξουν γιατί οι εκλογές

αυτές κρύβουν εκπλήξεις.

"Κάποια επιτελεία φαίνεται να έχουν μεγάλο άγχος, γι΄αυτό ακούμε όλα αυτά τα πράγματα", ανέφερε.

Σε σχέση με τη μη συμμετοχή του στο αποχαιρετιστήριο δείπνο Έιντε, τόνισε ότι δεν πρόκειται για κάτι που έγινε εσκεμμένα από τη δική του πλευρά.

"Μόλις χθες πήρα πρόσκληση για το δείπνο και είχα ήδη προγραμματισμένες δραστηριότητες τις οποίες δεν μπορούσα να ακυρώσω. Μπορεί να μην ήταν αντικειμενικός ο κ. Έιντε και να μην ήταν αρκούντος επικοιδομητική η στάση του για την ε/κ πλευρά, ωστόσο είναι ένας θεσμός του ΟΗΕ και με αυτή την ιδιότητα τον αποχαιρετούμε σήμερα. Η απουσία μου δεν είχε να κάνει με απαξίωση του κ. Έιντε", τόνισε

Σε σχέση με τον αντικαταστάτη του κ. Έιντε ο Γιώργος Λιλλήκας, επεσήμανε, ότι η ε/κ πλευρά θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική και να μελετήσει τα στοιχεία του ατόμου που θα προταθέι από τον Γ.Γ. ΟΗΕ, καθώς θα έχει λόγο η ε/κ πλευρά στο κατά πόσο γίνεται αποδεκτό το άτομο αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα