Λιλλήκας: Επικίνδυνοι όσοι επιμένουν σε πολυασφαλιστικό

“Όσοι επιμένουν για πολυασφαλιστικό και για μεσοπρόθεσμη λύση στο ΓεΣΥ είναι επικίνδυνοι και επιζήμιοι για τη δημόσια υγεία”, δήλωσε ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας.

Σε δηλώσεις του στα γραφεία της Συμμαχίας, είπε πως την ώρα που πολίτες ταλαιπωρούνται ή χάνουν τη ζωή τους εξαιτίας της έλλειψης ΓεΣΥ, την ώρα που τα νομοσχέδια βρίσκονται μια ανάσα πριν την ψήφιση τους, είναι εγκληματικό κάποιοι να επιχειρούν να θυσιάσουν την υγεία στο βωμό των ιδιωτικών συμφερόντων.

“Προφανώς

κάποιοι βάζουν πιο πάνω από την υγεία των πολιτών τα 100 εκατομμύρια ευρώ που θα κερδίζουν ετησίως οι ασφαλιστικές εταιρείες από το πολυασφαλιστικό”, είπε.

Παράλληλα, ανέφερε πως η Συμμαχία Πολιτών παραμένει σταθερή στις θέσεις για άμεση και ταυτόχρονη ψήφιση και των δυο νομοσχεδίων με παράλληλες διαδικασίες διαχείρισης των επειγόντων προβλημάτων που τρέχουν.

Τέλος, ο κ. Λιλλήκας, κάλεσε όλα τα κόμματα να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να προχωρήσουν στη συζήτηση των νομοσχεδίων και των κανονισμών ώστε να τεθούν ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής. “Τώρα θα αποκαλυφθούν οι πραγματικές προθέσεις όλων των πολιτικών δυνάμεων. Τώρα είναι η ώρα για ανάληψη της ευθύνης μας απέναντι στην κοινωνία”, κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα