Λίγη συννεφιά επιφυλάσσει ο καιρός

Απόψε, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα νότια και ανατολικά παράλια αλλά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 7 στα νότια παράλια, γύρω στους 8 στα υπόλοιπα παράλια και στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός

θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα υπάρχουν αυξημένες νεφώσεις, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται να πέσουν χιόνια. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Tο βράδυ, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή, αυξημένες κατά διαστήματα νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται να πέσουν χιόνια.

Το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα