Λίγα λόγια ο Χατζηλούκας, χαρούμενος ο Χριστόπουλος

Διαβάστε τι δήλωσαν Λούκας Χατζηλούκας και Γιάννης Χριστόπουλος μετά το τέλος του αγώνα στο Τσίρειο που βρήκε μεγάλη κερδισμένη την ελαφρά ταξιαρχία.

O Λούκας Χατζηλούκας δεν είχε διάθεση για λόγια μετά το τέλος του αγώνα και αρκέστηκε στα ακόλουθα: "Οι ποδοσφαιριστές μας έχουν δώσει πολλές δυνάμεις μέσα στο γήπεδο. Ο Άρης τα τελευταία λεπτά ζήτησε περισσότερο από μας την νίκη και τα κατάφερε δίκαια. Συγχαρητήρια στον συνάδελφο και καλή συνέχεια"

Από την άλλη ο Χριστόπουλος

τόνισε πως: "Σήμερα η ομάδα μου πέτυχε μια τεράστιας σημασίας νίκη. Τα παιδιά σήμερα υπερέβαλαν εαυτούς. Τα πόδια μας ήταν βαριά από το ξεκίνημα κι αυτό φαινόταν στις πάσες μας, στις αποφάσεις μας. Προσπαθήσαμε να υιοθετήσουμε μια τακτική στο δεύτερο μέρος η οποία μας βγήκε αμυντικά αλλά δεν μπορούσε να λειτουργήσει μπροστά. Στο 2ο μέρος αλλάξαμε τον σχηματισμό μας. Οι δύο πρώτες αλλαγές που κάναμε είναι αναγκαστικές. Σήμερα μίλησε η καρδιά των παικτών. Η ομάδα είχε μέταλο. Ήταν κάποια παιδιά μέσα τα οποία δεν άντεχαν από το 60΄και μετά αλλά κάθισαν μέχρι το 94΄και πάλευαν. Η νίκη αυτή τους ανήκει. Αφιερώνουμε όλοι την νίκη στον Πρόεδρο μας ο οποίος όλο αυτό το διάστημα είναι δίπλα μας. Έχει υπομονή, επιμονή, πιστεύει στην ομάδα και κάνει κι΄αυτός τα πάντα μαζί μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα