Λέβι: «Θα μας λείψει ο Ίσμα»

Ως ένα από τους καλύτερους παίκτες στην Κύπρο χαρακτήρισε τον Ίσμα, ο Ρόνι Λέβι και τόνισε ότι θα λείψει από την Ανόρθωση.


Αναλυτικά:

Ρόνι Λέβι: «Είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη και τον τρόπο που παίξαμε. Ήμασταν σοβαροί σε όλο το 90λεπτο. Κάναμε μερικές καλές προσπάθειες στην επίθεση. Δεν σταμάτησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό να παλεύουν. Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο και να πετύχουμε και άλλες νίκες. Ο Ίσμα φεύγει από την ομάδα.

Θα μας λείψει από την ομάδα και είναι ένας από τους καλύτερους στην Κύπρο. Είναι δύσκολο για μένα που φεύγει. Του εύχομαι ότι καλύτερο».

Γιώργος Κοσμά: «Είναι δύσκολο να πω πολλά λόγια. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και προσπαθήσαμε να παίξουμε ένα ορθόδοξο παιχνίδι. Στην πρώτη στατική φάση ήρθε το γκολ και χάθηκε η ηρεμία στην ομάδα. Ήτνα δύσκολο το 2-0 στο ημίχρονο. Δώσαμε αρκετές δυνάμεις στην επανάληψη, αλλά δυστυχώς πάλι από μια στατική φάση δεχθήκαμε το 3-1. Προσπαθήσαμε να μπούμε την διεκδίκηση, όμως δεν τα καταφέραμε. Είναι δύσκολο για εμάς, όμως δεν θα τα παρατήσουμε. Με όλες μας τις δυνάμεις θέλουμε να βελτιώσουμε πράγματα στην ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα