Λεβάντε - Μπέτις 4-2: Επίδειξη υπεροχής (vid)

Η Λεβάντε νίκησε 4-2 την Μπέτις στο Καμίλο Κάνο έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Ρούμπεν Ροτσίνα, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ και έδωσε μία ασίστ σε μια επίδειξη ανωτερότητας κόντρα στους Ανδαλουσιάνους.

Η Λεβάντε υποδέχθηκε στο Καμίλο Κάνο της Μουθία την Μπέτις και τη νίκησε 4-2. Το σκορ άνοιξε στο 21ο λεπτό ο Μπόρχα Μαγιοράλ με εξαιρετική κίνηση από αριστερά κι αδειάζοντας τον αντίπαλό του με εξαιρετική ντρίμπλα.

Στο 35ο λεπτό ο Ροτσίνα έδωσε την πάσα στον Μπάρντι κι εκείνος διεύρυνε το προβάδισμα σε 2-0. Ο

Μοράλες στο 50ό λεπτό έκανε το 3-0, ενώ ο Ροτσίνα στο 59ο πέτυχε το γκολ για το 4-0. Η ομάδα της Σεβίλλης ξύπνησε αργά.  Μείωσε με τον Κανάλες στο 70ό λεπτό και διαμόρφωσε το τελικό σκορ (4-2) με τον Χουάνμι στο 87ο λεπτό.

ΛΕΒΑΝΤΕ (Πάκο Λόπεθ): Αΐτορ Φερνάντεθ, Μιραμόν, Ποστίγκο, Ρούμπεν Βέζο, Κλερκ, Ροτσίνα (64' Μελέρο), Καμπάνια, Ραντόγια, Μπάρντι (64' Ερνάνι), Μοράλες (64' Ροζέρ Μαρτί), Μπόρχα Μαγιοράλ (75' Σέρχιο Λεόν).

ΜΠΕΤΙΣ (Αλέξις Τρουχίγιο): Ρόμπλες, Μπαραγκάν (46' Χουάνμι), Μπάρτρα (58' Γκουαρδάδο), Φεντάλ, Σίντνεϊ, Άλεξ Μορένο, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Γκούιντο Ροντρίγκες (46' Τέγιο), Κανάλες, Φεκίρ (83' Λαϊνές), Μορόν (75' Μπόρχα Ιγκλέσιας).

Keywords
Τυχαία Θέματα