Λένα Κατελάρη για τετραπλό θανατηφόρο: «Ζω ξανά αυτά που ζει η οικογένεια..»

Συνολικά 34 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο το 2023 με τις οδικές παραβάσεις να παραμένουν στα ύψη.

Στο Μεσημέρι και Κάτι φιλοξενήθηκε η Λένα Κατελάρη, μητέρα του αδικοχαμένου Γιώργου Μαυρικίου, ο οποίος σε ηλικία 17 ετών, ανήμερα Πρωτοχρονιάς του 2007, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα και εγκαταλείφθηκε από ασυνείδητο μεθυσμένο οδηγό.

Αρχικά ανέφερε ότι η φετινή χρονιά ξεκίνησε με πολύ άσχημο τρόπο. «Τα είχαμε ζήσει και εμείς πριν 17 χρόνια τα ίδια ξημερώματα

και ζω ξανά αυτά που ζει η οικογένεια που έχασαν παιδιά παππού και γιαγιά». 

Συνέχισε λέγοντας, «δεν είμαι αστυνομικός δεν θα πω ούτε για στατιστικά ούτε για άλλα πράματα. Εμείς στηριζόμαστε στην πρόληψη γι’ αυτό από τις 200 διαλέξεις που έχουν γίνει την περσινή χρονιά σχεδόν στις μισές είμαστε και εμείς παρόντες».

Διαβάστε επίσης: «Το διπλοκάμπινο παραβίασε το κόκκινο» - «Διαφωνώ με μείωση €300» (ΒΙΝΤΕΟ)

Επισήμανε ότι τα μηνύματα που παίρνουν είναι ενθαρρυντικά. «Νιώθεις τον άλλο αν σε ακούει, νιώθεις αν κατανοεί αυτά που λες και νιώθεις αν αποφασίζει να αλλάξει τρόπο ζωής αν η συμπεριφορά του δεν ήτανε η καλύτερη. Δυστυχώς υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν ακόμη».

Κλείνοντας έστειλε το δικό της μήνυμα. «πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, αν μας πάρει από κάτω δεν γίνεται τίποτα. Ευελπιστούμε αυτή η χρονιά με την βοήθεια όλων, της Αστυνομίας, της πολιτείας των γονιών, του σχολείου και όλων των φορέων που ασχολούνται με την οδική ασφάλεια θα εντείνουμε όλοι τις προσπάθειες μας για ένα καλύτερο 24 για όσο λιγότερους νεκρούς και το όραμα μας είναι πάντα το όραμα 0.

Keywords
Τυχαία Θέματα