Λεμεσός: Πήγε σπίτι της να την «κλέψει» επειδή δεν τον ήθελε ο πατέρας της

Η αντίρρηση του πατέρα για τη σχέση της 18χρονης κόρης του με το 24χρονο ύποπτο ομοεθνή της, είναι η αιτία πίσω από την διάρρηξη και επίθεση που δέχθηκε ζεύγος αλλοδαπών και η 15χρονη κόρη τους, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, πέντε ύποπτα πρόσωπα, τέσσερις άντρες και μία γυναίκα, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες, διέρρηξαν κατοικία στην περιοχή Μέσα Γειτονιάς και επιτέθηκαν στο ζεύγος και στη 15χρονη κόρη του ζεύγους.

Διαβάστε επίσης: Mπούκαραν με τη βία σε σπίτι φορώντας κουκούλες και έψαχναν 15χρονη

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει

το ζεύγος, οι ύποπτοι εισήλθαν στο σπίτι με σκοπό να απαγάγουν την μεγαλύτερή τους κόρη, ηλικίας 18 χρονών για να είναι μαζί με τον 24χρονο.

Οι τρεις ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης επίθεσης, διάρρηξης κατοικίας με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, προσώπων καλυμμένων με προσωπίδα με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, και πρόκλησης ζημιάς σε περιουσία.

Μετά από εξετάσεις τις Αστυνομίας, προέκυψαν στοιχεία εναντίον των τριών προσώπων από την Συρία, οι οποίοι συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικού εντάλματος, ενώ το ζεύγος και η 15χρονη κόρη τους, μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και αφού έτυχαν περίθαλψης πήραν εξιτήριο, όπως και η 36χρονη σύζυγος και μητέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive, σε ανακριτική κατάθεση, ο 24χρονος ύποπτος ανέφερε ότι διατηρούσε δεσμό με την 18χρονη και επειδή ο πατέρας της δεν τον εγκρίνει μετέβη στην κατοικία του ζεύγους με φίλους του για να πάρει. Σημειώνεται πως η 18χρονη απουσίαζε από το σπίτι της την ώρα της διάρρηξης.

Μετά το πέρας των ανακρίσεων αναμένεται να καταχωρηθεί η υπόθεση στο Δικαστήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα