Λεμεσός: Αναστολή της απεργίας αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί

Αναστολή της απεργίας που προκήρυξαν από χθες το μεσημέρι αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί της επαρχίας Λεμεσού μετά το πέρας της τρίωρης συνάντησης τους με τον υπουργό μεταφορών, Γιάννη Καρούσο, στην Λευκωσία.

 Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αστικών Ταξί Λεμεσού, Ντίνο Κωνσταντίνου, ο υπουργός έδειξε καλή θέληση στην αντιμετώπιση των αιτημάτων του συνδέσμου.

Ελαβαν μάλιστα

διαβεβαιώσεις για συζήτηση όλων των θεμάτων με αντιπροσωπείες ανά επαρχία με στόχο την τροχιοδρόμηση εισηγήσεων για επίλυση όλων των θεμάτων.

Ο υπουργός ζήτησε γραπτές εισηγήσιες για σημεία τα οποία πρακτικά δεν μπορούν να λυθούν, ενώ όσον αφορά το φλέγον θέμα της πειρατείας ζήτησε την συμβολή νομικού και την συνεργασία του συνδέσμου αστικών ταξί, με την αστυνομία και τους επόπτες του Τμήματος οδικών μεταφορών,  για επιβολή τσουχτερών ποινών για αποτροπή του φαινομένου αυτού.

Τέλος, στο θέμα της απόφασης της Αρχής Αδειών για καθορισμό διεξαγωγής επιμορφωτικών σεμιναρίων στους οδηγούς των Αστικών Ταξί το μέτρο αυτό προς το παρόν αναστέλλεται, αφού σύμφωνα με τον σύνδεσμο δεν θεωρείται λογικό σε περίπτωση κακής συμπεριφοράς οδηγού ταξί να καταγγέλεται το ίδιο το όχημα με βάση τις πινακίδες εγγραφής του και όχι ο οδηγός του την δεδομένη στιγμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα