Λεκτική επίθεση σε Φαίδωνος στο Λιμανάκι Πάφου

Φραστική επίθεση δέχτηκε χθες ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος από επαγγελματία θαλάσσιων αθλημάτων στο λιμανάκι της Πάφου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Φιλελεύθερου, ο κ. Φαίδωνος προέβη σε συστάσεις προς τον επιχειρηματία, ο οποίος πουλούσε εισιτήρια στο συγκεκριμένο σημείο, όταν εδώ και καιρό έχει απαγορευτεί, αφού για αυτό τον σκοπό έχουν δημιουργηθεί ειδικά σημεία πάνω

στην ξύλινη εξέδρα..

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Δήμαρχος Πάφου κάλεσε τις υπηρεσίες του Δήμου να επιληφθούν της κατάστασης. Εξοργισμένος από την κίνηση αυτή, ο επαγγελματίας κινήθηκε προς το μέρος του κ. Φαίδωνος στο εστιατόριο στο λιμανάκι, όπου παρέθετε γεύμα σε 10 ευρωβουλευτές, και του επιτέθηκε λεκτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φ», ο Δήμαρχος προέβη στη συνέχεια σε καταγγελία στην Αστυνομία, η οποία εξετάζει την υπόθεση.

Σε επικοινωνία του «Sigmalive» με τον κ. Φαίδωνος, ο ίδιος δεν θέλησε να σχολιάσει το περιστατικό και να δώσει συνέχεια.

Πάντως, το όλο ζήτημα με τους κράχτες θαλάσσιων αθλημάτων και άλλων επιχειρήσεων στο λιμανάκι της Πάφου, δεν έχει ακόμη επιλυθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα