«Λείπει το γκολ από την ΑΕΚ, μου αρέσει πολύ ο τρόπος παιχνιδιού της ΑΕΛ»

Τη δική του άποψη για τα πρόσφατα ανεπιτυχή αποτελέσματα που ακολούθησαν το εντυπωσιακό ξεκίνημα της ΑΕΚ υπό τον Σωφρόνη Αυγουστή κατέθεσε ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Ο πρώην άσος των Λαρνακέων μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για...

...το ότι τον ξεπέρασε ο Τριτσκόφσκι στα γκολ: «Με χαροποίησε που με ξεπέρασε ο Τρισσκόφσκι.

Παραμένω ο πρώτος Κύπριος σκόρερ, μόνο περηφάνια μπορώ να νιώσω. Το εύχομαι να βρεθεί κι άλλος Κύπριος να με ξεπεράσει, να προωθηθούν οι Κύπριοι παίκτες, γιατί τα τελευταία χρόνια βλέπαμε όλο ξένους ποδοσφαιριστές. Εμείς οι Κύπριοι θέλουμε να βλέπουμε περισσότερους Κύπριους ποδοσφαιριστές».

...το καλό ξεκίνημα του Σωφρόνη και τη μέτρια συνέχεια: «Ξεκίνησε καλά με τον Σωφρόνη, η ομάδα άλλαξε θεωρία, έγινε πιο γρήγορη, πιο επιθετική. Στα πρώτα παιχνίδια πήρε καλά αποτελέσματα, αλλά στα τελευταία 5 βλέπω την ομάδα ότι προσπαθεί να δημιουργήσει και να φτιάξει ευκαιρίες, αλλά της λείπει το γκολ. Και οι απουσίες στοίχισαν. Εμένα με χαροποιεί όπως παίζει η ομάδα, δεν είναι θέμα ατυχίας, αλλά πρέπει να βρει το γκολ. Φτιάχνει ευκαιρίες και πιστεύω στα επόμενα παιχνίδια θα έρθουν και τα γκολ. Είμαι σίγουρος ότι ο κόουτς δουλεύει πολύ και δεν θα συνεχιστεί αυτή η γκαντεμιά. Είναι στις λεπτομέρειες τα παιχνίδια».

...το ότι έχει ξεθωριάσει ο στόχος για πρωτάθλημα: «Μπορεί να έμεινε πίσω, αλλά βλέπουμε ότι σε όλα τα παιχνίδια ότι χάνονται βαθμοί -από εκεί που δεν το περιμένεις. Η ΑΕΚ μπορεί να έμεινε πίσω στην βαθμολογία, αλλά έχει αρκετά παιχνίδια μέχρι το τέλος. Στο Β’ γκρουπ αν ενισχυθεί με 2-3 προσθήκες που θα δώσουν περισσότερη δύναμη, είμαι αισιόδοξος ότι η ομάδα θα είναι εκεί και μπορεί να βρεθεί πολύ κοντά στις ομάδες που είναι στα ψηλά».

...τους Μαλ και Λαφράνς: «Από το πρώτο παιχνίδι έδειξαν ότι θα βοηθήσουν πολύ. Τους γνωρίζει ο προπονητής και γι’ αυτό προσαρμόστηκαν γρήγορα στη φιλοσοφία του προπονητή τους. Η ομάδα θα ανακάμψει και θα βρει τα πατήματα της».

...την ομάδα που ξεχωρίζει στις πρώτες θέσεις: «Εμένα μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού της ΑΕΛ, είναι η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος και ας έχασε από την Ένωση, ήταν θέμα συγκυριών. Βλέπουμε όμως ότι η Ανόρθωση, Ομόνοια, Απόλλωνας και ΑΕΛ έδειξαν τις ικανότητες τους, είναι δυνατές ομάδες και θα το παλέψουν μέχρι τέλους. Εμένα με χαροποιεί το παιχνίδι της ΑΕΛ και την παρακολουθώ, γιατί μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού της».

...τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο και το VAR: «Είναι δύσκολα τα πράγματα και λόγω πανδημίας και λόγω ότι οι ομάδες είναι πιο απαιτητικές είναι πολλές που διεκδικούν κάτι και θα υπάρχουν διαμαρτυρίες. Το ποδόσφαιρο αλλάζει γίνεται πιο γρήγορο τώρα με το VAR προσπάθησαν να εξαλείψουν λίγο τα λάθη αλλά βλέπουμε όμως ότι υπάρχουν κάποια λάθη, θέλουν πίστωση κάποιες ομάδες. Η διαιτησία νομίζω είναι μία χαρά και αν φτιάξουν οι ομάδες δεν έχουν να φοβηθούν ούτε την διαιτησία ούτε τίποτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λείπει, ΑΕΚ, ΑΕΛ,leipei, aek, ael