«Λευκό» το πρώτο Μίλαν-Ίντερ, όλα τα λεφτά ο β' αγώνας

Μίλαν και Ιντερ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς γκολ στο πρώτο σκέλος των ημιτελικών του Coppa Italia και θα λύσουν τις διαφορές τους στη ρεβάνς.

Στο τρίτο τους φετινό ματς, Rossoneri και Nerazzurri άφησαν ελάχιστα πράγματα ο ένας στον άλλο στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας και η ρεβάς θα κρίνει ποιος από τους δύο θα διεκδικήσει τον τίτλο. Ισχύει και φέτος ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ.

Αν

και η Ιντερ φάνηκε να μπαίνει πιο δυνατά στο παιχνίδι, ήταν η Μίλαν που είχε τις δύο καλύτερες φάσεις. Στο 10’ ο Χαντάνοβιτς έβαλε stop στο αριστερό του Σαλεμάκερς και στο επόμενο λεπτό ο Ερναντέζ έκανε επέλαση αλλά από το ημικύκλιο δεν βρήκε στόχο. Οι Rossoneri, με την πίεση ψηλά, κατάφερναν να παίρνουν κατοχή στη συνέχεια αλλά στο 25’ είχαν άσχημα νέα καθώς ο Ρομανιόλι υπέστη μυικό τραυματισμό και αναγκάστηκε να δώσει τη θέση του στον Καλούλου.

Η ομάδα του Ιντζάγκι δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια σοβαρή απειλή, ενώ ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων της Μίλαν, Ραφαέλ Λεάο, δεν είχε καλές επιλογές στο τελευταίο τρίτο, όπως φυσικά και οι συμπαίκτες του. Απόδειξη αυτού ήταν ότι στο 39’ ο Κρούνιτς είχε χρόνο να εκτελέσει από καλή θέση αλλά το σουτ ήταν κακό για να φύγει το πρώτο μέρος με 0-0.

Στο δεύτερο μέρος η Μίλαν μπήκε με φόρα και είχε το καλύτερό της 5λεπτο, όμως ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε το curler του Λεάο στο 46’, στο 48’ ο Σκρίνιαρ πήρε αγκαλιά και πέταξε κάτω τον Ζιρού αλλά δεν έγινε καν check στο VAR και στο 49’ ο Σαλεμάκερς δεν έκανε καλή επιλογή μόνος του και ο Μπαστόνι του έβαλε μπλοκ.

Μετά το 65’ οι δύο προπονητές έκαναν αλλαγές, η Ιντερ φάνηκε λίγο να ξυπνά αλλά παρά τις προσπάθειες του Αλέξις Σάντσες, παρέμεινε χωρίς ευκαιρία στον αγώνα. Στο τελευταίο τέταρτο η Μίλαν ήταν σταθερά μπροστά, όμως έδειξε και εκείνη κουρασμένη και το 0-0 διατηρήθηκε απόλυτα φυσιολογικά μέχρι το φινάλε.

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Φλορέντσι (84’ Καλάμπρια), Τομόρι, Ρομανιόλι (26’ Καλούλου), Ερναντέζ, Μπενασέρ, Κεσί, Σαλεμάκερς (67’ Μεσίας), Κρούνιτς (67’ Μπραΐμ Ντίαθ), Λεάο (67’ Ρέμπιτς), Ζιρού.

Ιντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Ντάμφρις (88′ Νταρμιάν), Μπαρέλα (65’ Βιδάλ), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Πέρισιτς (88’ Γκόσενς), Λαουτάρο (65′ Σάντσες), Τζέκο (80’ Χοακίν Κορέα).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λευκό, Μίλαν#45Ίντερ,lefko, milan#45inter