Λάβρος ο Τζιωνής κατά Λόππα και Ξενοφώντος (video)

Λάβρος κατά του προέδρου της Αλκής Άντη Λόππα και του βοηθού προπονητή Ξενοφώντος, τον οποίο κάλεσε να πάει σπίτι του και να ασχοληθεί με το σκάκι ή το τάβλι εμφανίστηκε ο Αντώνης Τζιωνής. Ο πρόεδρος της Ομόνοιας μίλησε μετά την ισοπαλία με την Αλκή στην PrimeTel και αναφέρθηκε σε φαινόμενα που επαναλαμβάνονται, ενώ κάλεσε την δικαστική επιτροπή να εξετάσει και αυτά που προηγούνται των επεισοδίων.

«Δεν θα ασχοληθώ με την αγωνιστική πτυχή. Σίγουρα θα μπορούσαμε να καθαρίζαμε τον αγώνα. Σημασία έχει ότι ο κύριος Λόππας πήρε το “κούντημα”

που ζήτησε. Ένα καθαρό γκολ δεν μέτρησε, είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει. Δεν ξέρω εάν είναι ευτυχισμένος, με την παραδοχή του ότι το είπε αστειευόμενος. Αντί να παίζεται στον αγωνιστικό χώρο το παιχνίδι, βλέπετε πως γίνονται αχρείαστα πράγματα. Θα εξακολουθούμε να λέμε την αλήθεια, άλλοι φταίνε, άλλοι πληρώνουν. Ελπίζω η Δικαστική να λαμβάνει υπόψη το τι προηγείται για να γίνουν αυτά.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Ο κος Λόππας θα κοιμηθεί απόψε ή ο βοηθός; Είναι απορίας άξιο πως γίνεται να βλέπεις ένα παίκτη τόσα μέτρα πίσω και να το δίνεις οφσάιντ. Τι να πω στον επόπτη, εάν δεν ξέρει τη δουλειά του, να κάνει κάτι άλλο, ας παίζει σκάκι ή τάβλι. Θα νιώθει υπεύθυνος για τα όσα θα γίνουν; Νιώθει την αγανάκτηση τόσου κόσμου, ξέρει τι προκάλεσε. Υπάρχει κάποιος από αυτούς που να πει, έκανα λάθος, αλλάσω επάγγελμα; Αν δεν κάνω τη δουλειά μου καλά εγώ, θα πάω σπίτι μου. Αυτός θα το κάνει;»

Keywords
Τυχαία Θέματα