Λαβέτσι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής

Σύμφωνα με έγγραφο του Football Leaks, ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο δεν είναι ούτε ο Λιονέλ Μέσι ούτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ο Εζέκιελ Λαβέτσι και μάλιστα με τεράστια διαφορά!

Όταν τον απέκτησαν από την Παρί Σεν Ζερμέν, πίστεψαν ότι απέκτησαν ένα μικρό ποδοσφαιρικό Θεό. Περίπου ένα χρόνο μετά τη μετακόμιση του Εζέκιελ Λαβέτσι στη Χεμπέι Φόρτσιουν, οι Κινέζοι κλαίνε τα λεφτά τους, αφού η συνεισφορά του Αργεντινού είναι μόλις 2 γκολ

σε 16 παιχνίδια, αν και του πιστώνεται πως έχει δώσει και 9 ασίστ.

Η συμφωνία του Αργεντινού μεσοεπιθετικού κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί η μεγαλύτερη οικονομική κλοπή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αφού σύμφωνα με έγγραφο του Football Leaks, ο Λαβέτσι είναι πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη με γιγάντια διαφορά από τον δεύτερο!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που διέρρευσαν στη δημοσιότητα, ο Λαβέτσι εισπράττει 943.555 ευρώ την εβδομάδα ή 134,793 ευρώ ημερησίως ή 5,616 ευρώ για κάθε ώρα που αναπνέει! Η σούμα βγάζει τον εξωφρενικό μισθό των 50 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο, που καθιστούν τον Λαβέτσι ως τον απόλυτο Μίδα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με κάτι παραπάνω από διπλάσιο ετήσιο μισθό από τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Keywords
Τυχαία Θέματα