«Λάθος του Μουρίνιο η επιστροφή του στην Τσέλσι»

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, μίλησε στο «Sky sports» με τα καλύτερα λόγια για τον Ζοσέ Μουρίνιο και εμφανίστηκε σίγουρος πως η αγαπημένη του ομάδα θα παρουσιάσει θεαματική βελτίωση με τον Πορτογάλο κόουτς στον πάγκο της. Επίσης ο «Φέργκι» δήλωσε πως ο Μουρίνιο έκανε λάθος όταν δέχτηκε να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι:

«Πιστεύω πως θα υπάρξει θεαματική πρόοδος της ομάδας στο αγωνιστικό κομμάτι, όπως πιστεύω πως ο Ζοσέ

είχε κάνει λάθος όταν επέστρεψε στην Τσέλσι. Πάντοτε όταν επιστρέφεις κάπου για δεύτερη φορά είναι κάτι πολύ δύσκολο», τόνισε ο διάσημος Σκωτσέζος (συνταξιούχος πλέον) τεχνικός για την απόφαση του Μουρίνιο να επιστρέψει πέρσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», από όπου απολύθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Για την αξία του Μουρίνιο ο Φέργκιουσον δεν έχει καμιά αμφιβολία: «Έχει κατακτήσει τίτλους σε κάθε ομάδα που έχει βρεθεί κι έχει πάρει δύο Τσάμπιονς Λιγκ με την Πόρτο και την Ιντερ. Δεν μπορείς ν' αδιαφορήσεις για τα όσα έχει πετύχει και δεν γίνεται να μην τα αναγνωρίζεις όλα αυτά. Νομίζω πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο ιδανικός σύλλογος για εκείνον».

Ο πολυνίκης θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βλέποντας πλέον τον Μουρίνιο στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» συμπλήρωσε: «Εχει το χαρακτήρα, τις δυνατότητες, το χάρισμα και την προσωπικότητα να κάνει μεγάλα πράγματα στο Ολντ Τράφορντ. Μίλησα μαζί του και διαπίστωσα πως είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα ώστε η Μάντσεστερ επιστρέψει στην κορυφή.»

Keywords
Τυχαία Θέματα