Λάρνακα:Πυρκαγιές σε οχήματα έθεσαν σε συναγερμό την Πυροσβεστική

Πυρκαγιές σε οχήματα στη Λάρνακα, έθεσαν σε συναγερμό την Πυροσβεστική.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ώρα 02.20 δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε  όχημα μάρκας BMW και δίκυκλο μηχανοκίνητο όχημα (μοτοσυκλέτα) μεγάλου κυβισμό στους Αγίους Ανάργυρους Επαρχίας Λάρνακας. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Λάρνακας με 1 στελεχωμένο πυροσβεστικό όχημα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 02.36.  Τα οχήματα βρίσκονταν σε ανοικτό χώρο και

από την πυρκαγιά και την θερμότητα τα δυο οχήματα υπέστησαν ελαφριές ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Επίσης στις 03.55 δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας BMW το οποίο βρισκόταν σε ανοικτό χώρο στην οδό Λιστ  στη Λάρνακα. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Λάρνακας με 1 στελεχωμένο πυροσβεστικό όχημα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.07.. Από την πυρκαγιά και την θερμότητα το όχημα υπέστηκε εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα