Λάρνακα: Σκόρπισαν τρόμο μέρα μεσημέρι κι έφυγαν εν μέσω πανικού

Τον τρόμο στο κέντρο της Λάρνακας σκόρπισαν ληστές, που μπούκαραν σε κοσμηματοπωλείο της πόλης, στην οδό Ζήνων Κιτιεύς.

Η Αστυνομία καταζητεί τέσσερα πρόσωπά, ανάμεσά τους κι έναν γνώριμο.

Πρόκειται για πρόσωπο που απασχόλησε ξανά τις Αρχές και οι ανακριτές ήδη προχωρούν σε ταυτοποίησή του με παλαιότερες υποθέσεις.

Φως στον τρόπο δράσης τους αλλά και στο μέγεθος της ζημιάς που προκάλεσαν αναμένεται να δώσουν οι κάμερες ασφαλείας, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές της Αστυνομίας οι δράστες φέρεται να πρόλαβαν να πήραν μαζί τους ένα σακίδιο, ενώ ένα δεύτερο

το άφησαν στο μαγαζί. Ήταν η στιγμή που μπήκε μέσα ο γιος της ιδιοκτήτριας, η οποία μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες, τελώντας σε κατάσταση σοκ.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις του ενώ αξιολογεί κάθε πληροφορία που φθάνει κοντά τους, προκειμένου να οδηγηθεί στα ίχνη των ανακριτών.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Χαράλαμπος Ζαχαρίου ανέφερε ότι «σήμερα γύρω στις 13.40 το μεσημέρι, τέσσερα άγνωστα άτομα εισήλθαν σε χρυσοχοείο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και προσπάθησαν να ληστέψουν την ιδιοκτήτρια του καταστήματος, ωστόσο επενέβησαν πολίτες και τα άτομα τράπηκαν σε φυγή».

Σε άλλη ερώτηση απάντησε πως «το χρυσοχοείο δεν ήταν συνδεδεμένο με το σύστημα συναγερμού της Αστυνομίας, ωστόσο η Δύναμη ειδοποιήθηκε έγκαιρα και στάλθηκαν στη σκηνή περίπολα. Από την πρώτη στιγμή η σκηνή αποκλείστηκε» και διεξάγονται έρευνες προς εντοπισμό των δραστών που είναι αλλοδαποί.

Ανέφερε ακόμα ότι για την υπόθεση έχουν ενημερωθεί όλες οι Αστυνομικές Διευθύνσεις της Κύπρου, τα οδοφράγματα, τα αεροδρόμια και οι Βρετανικές Βάσεις με στόχο τον εντοπισμό των τεσσάρων ατόμων.

Σημειώνεται ότι το κατάστημα διέθετε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης το οποίο παραλήφθηκε από την Αστυνομία και αξιολογείται, ενώ οι φωτογραφίες των δραστών έχουν δοθεί στη δημοσιότητα προς εντοπισμό τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα