Λάρνακα: Επιβάτης άναψε τσιγάρο μέσα στο αεροπλάνο

Καθυστέρηση σημειώθηκε χθες Σάββατο σε αεροσκάφος το οποίο ετοιμαζόταν να απογειωθεί από το διεθνές αεροδρόμιο Λάρνακας, λόγω επιβάτη ο οποίος αποφάσισε να καπνίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive, το αεροσκάφος ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 19:30 με προορισμό την Αθήνα, με τους επιβάτες να έχουν προσδεθεί κανονικά, όταν το πλήρωμα ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει καθυστέρηση.

Ο λόγος ήταν ότι συγκεκριμένος επιβάτης αποφάσισε να ανάψει τσιγάρο εντός της καμπίνας, παρά το γεγονός ότι η απαγόρευση είναι ρητή. Παρά τις παραινέσεις του πληρώματος για συμμόρφωση με τους κανονισμούς και σβήσιμο του τσιγάρου, ο επιβάτης δεν συμμορφωνόταν, απαντώντας μάλιστα με ειρωνικό ύφος.

Την λύση έδωσε η Αστυνομία του αεροδρομίου η οποία κλήθηκε να επέμβει, με αποτέλες,α να οδηγήσει τον εριστικό επιβάτη εκτός καμπίνας.

Στη συνέχεια, ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο περιστατικό παρενέβησαν ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης του αεροπλάνου, με αποτέλεσμα ο επιβάτης να επανέλθει στην θέση του και η πτήση να αναχωρήσει για τον προορισμό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα