Λαπόρτα σε οπαδούς: «Στηρίξτε την ομάδα, θα βρω λύση»

Στην Μπαρτσελόνα το κλίμα δεν είναι καλό μετά το 0-3 από την Μπάγερν και την κακή εμφάνιση, με τον Ζοάν Λαπόρτα να ζητάει με μήνυμα του, υπομονή και στήριξη από τους φιλάθλους και πως θα βρει την λύση.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα έστειλε μήνυμα προς τους οπαδούς της ομάδας λέγοντας: «Είμαι τόσο απογοητευμένος και αναστατωμένος όπως όλοι σας. Πρέπει να σας πω ότι αυτό που συμβαίνει είναι μία από τις καταστάσεις που περιμέναμε και ζητώ

την υπομονή σας και να συνεχίσετε να υποστηρίζετε τον σύλλογό μας», αναφέρει μεταξύ άλλων στο βίντεο που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Ο Λαπόρτα έχει δεχθεί κριτική για την στήριξη προς τον Ρόναλντ Κούμαν, τον οποίο θέλει να κρατήσει για τα επόμενα χρόνια, την ώρα που οι φίλαθλοι θεωρούν πως δεν μπορεί να δώσει από τον πάγκο αυτό που χρειάζεται η Μπαρτσελόνα. 

Όσον αφορά τα χρέη που ξεπερνούν το 1 δις είπε: «Ζητώ επίσης την εμπιστοσύνη σας σε εμάς, τους ανθρώπους που διαχειρίζονται τον σύλλογο. Χρειαζόμαστε την εμπιστοσύνη και τον χρόνο σας και δεν αμφιβάλλουμε ότι θα επιλύσουμε αυτήν την κατάσταση».

sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα