Λαουτάρο: "Χαίρομαι που ο Λουκάκου επέστρεψε, θα παλέψουμε εναντίον όλων"

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες μετά τη μεγάλη νίκη της Ίντερ επί της Σπέτσια στάθηκε στην επιστροφή του Ρομέλου Λουκάκου, αποκαλύπτοντας ότι έδωσαν την υπόσχεση τη φετινή σεζόν να κερδίσουν όλες τις διοργανώσεις.

 

Η Ίντερ επικράτησε με 3-0 της Σπέτσια του Δημήτρη Νικολάου και έστησε πάρτι στο πρώτο φετινό παιχνίδι της στο "Τζιουζέπε Μεάτσα".

Μετά το φινάλε του αγώνα ο Λαουτάρο

Μαρτίνες, που άνοιξε το σκορ για τους "τζαλορόσι", αναφέρθηκε στην επιστροφή του Ρομέλου Λουκάκου, αποκαλύπτοντας την υπόσχεση που έδωσαν μεταξύ τους.

"Είμαι χαρούμενος που ο Λουκάκου επέστρεψε στην Ίντερ. Μόλις έφτασε είπαμε στον εαυτό μας ότι πρέπει να παλέψουμε εναντίον όλων. Χαίρομαι που είναι ξανά εδώ, είναι χρήσιμος και βοηθάει πάντα την ομάδα.

Δεν ξέρω αν είμαστε πιο δυνατοί από πέρσι, αλλά πάντα θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Θα παλέψουμε για να κερδίσουμε τα πάντα. Είμαστε τέσσερις καλοί επιθετικοί και πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα χαρακτηριστικά μας. Είμαι χαρούμενος που ο Σκρίνιαρ θα μείνει, γιατί είναι πολύ σημαντικός και το ξέρουν όλοι", δήλωσε ο Λαουτάρο στο Sky Sports.

Πηγή: Sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα