Λαΐφης: «Πρόκληση για μένα ο Ολυμπιακός»

Στην εφημερίδα Πρωταθλητής μίλησε ο Κωνσταντίνος Λαΐφης, χαρακτηρίζοντας πρόκληση να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

«Είναι ακόμη νωρίς και δεν έχω κάποια ενημέρωση, πέρα από το γεγονός ότι αντιλαμβάνομαι πως η Σταντάρ θέλει να με κρατήσει. Δεν γνωρίζω ακόμη τι σχεδιάζουν και τι επαφές έχουν γίνει, αλλά εάν με θέλει ο Ολυμπιακός σίγουρα θέλω κι εγώ παρά πολύ να πάρω την ευκαιρία μου, να αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα και να δείξω τι αξίζω», ανέφερε αρχικά

στον Πρωταθλητή ο Κύπριος αμυντικός για να προσθέσει: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και σίγουρα είναι μεγάλη πρόκληση για μένα να καταφέρω να καθιερωθώ με την ερυθρόλευκη φανέλα».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού που έχει εκδηλώσει την επιθυμία του για επιστροφή του δήλωσε: «Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις τον κόσμο να θέλει να σε δει στην ομάδα του. Σε γεμίζει ικανοποίηση και ευθύνες».

Για το που μπορεί να αποδώσει καλύτερα ως στόπερ ή ως αμυντικός χαφ: «Θεωρώ ότι μπορώ να αποδώσω καλύτερα στο κέντρο της άμυνας. Σίγουρα όμως, είμαι σε θέση να προσφέρω και στη μεσαία γραμμή».

Για την καλή παράδοση που έχει ο Ολυμπιακός με τους Γιάννη Οκκά και Μιχάλη Κωνσταντίνου: «Πραγματικά, θα ήθελα πολύ να αποτελέσω τη συνέχεια. Θα έδινα τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχω στον Ολυμπιακό όπως και εκείνοι».

Ο άσος της Σταντάρ Λιέγης αναφέρθηκε και στην μέχρι στιγμής πορεία του. «Από τα 16 μέχρι τα 19 ήμουν μέλος της ομάδας Νέων της Νότιγχαμ Φόρεστ. Με βοήθησε πάρα πολύ η εμπειρία μου στην Αγγλία. Εάν δεν πήγαινα εκεί τρία χρόνια, δεν θα ήμουνα σε αυτό το επίπεδο τώρα»

Τέλος, για τον άνθρωπο που τον βοήθησε περισσότερο, είπε: «Βοηθήθηκα καθοριστικά από τον κ. Αντρέ Πάους τον οποίο είχα προπονητή στην Ανόρθωση για δύο χρόνια. Εάν δεν ήταν εκείνος, δεν θα έπαιρνα όλες αυτές τις ευκαιρίες. Με εμπιστεύθηκε από την αρχή. Θεωρώ ότι όλα μαζί έπαιξαν ρόλο. Οι συγκυρίες, ο προπονητής που πίστεψε σε μένα, η εμπειρία μου στην Αγγλία, η δουλειά μου και χρόνο με τον χρόνο γίνομαι καλύτερος».

Keywords
Τυχαία Θέματα