Λαμπερή βραδιά με τον Χατζηγιάννη για το ΚΥΦΑ

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στηρίζοντας τις εκδηλώσεις του Κέντρου Υποστήριξης Φορέων του AIDS (ΚΥΦΑ) θα βρεθεί για μια και μοναδική βραδιά στις 9 Ιουνίου στο ιστορικό κάστρο Κολοσσίου να τραγουδήσει για την αγάπη και την ελπίδα.

Η φαντασμαγορική βραδιά, στο μοναδικό τοπίο, θα περιλαμβάνει Fashion Show από τις Boutique

«Kriza» και «Posh», μουσική, χορό, τραγούδι, φαγητό και ποτό!

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα τα πρώτης κυρίας Άντρης Αναστασιάδη. Την Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 7 και 30, στο Αρχαίο Κάστρο Κολοσσιού, στη Λεμεσό!Παρουσιάστρια της βραδιάς η δημοσιογράφος του ΣΙΓΜΑ, Άννα-Μαρία Ευτυχίου.

Μιλώντας στο «Sigmalive» η πρόεδρος του ΚΥΦΑ Στέλλα Μιχαηλίδου ανέφερε πως δυστυχώς χρόνο με το χρόνο οι αριθμοί των φορέων αυξάνονται και τα τελευταία δύο χρόνια έχουν διπλασιαστεί. Κυρίως αφορούν ομάδες νέων ανθρώπων και είναι πολύ σημαντικό να γίνει μεγαλύτερη διαφώτιση του κοινού.

Το ΚΥΦΑ έχει προχωρήσει στη εκπαίδευση προσωπικού και λειτουργία του πρώτου μόνιμου cheque point στη Κύπρο, ανώνυμα και δωρεάν με την εισαγωγή του Rapid Test για το HIV (τεστ ταχείας διάγνωσης) με στόχο την έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία.

Το τεστ γίνεται άμεσα και με μόνο ένα τσίμπημα όπως η απλή εξέταση για το διαβήτη και μέσα σε λίγα λεπτά γίνεται γνωστό το αποτέλεσμα, πάντα ανώνυμα!

Το cheque point λειτουργεί στη Λεμεσό στα γραφεία του ΚΥΦΑ στο χώρο του παλαιού νοσοκομείου της πόλης.

Xoρηγός Επικοινωνίας είναι το Περιοδικό ΟΚ.

Τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στο Κέντρο Υποστήριξης Οροθετικών Ανθρώπων – ΚΥΦΑ.

Για Πληροφορίες στο 25 340 305.

Keywords
Τυχαία Θέματα