Λ. Φουρλάς στο ΣΙΓΜΑ: «Ο κόσμος ξέρει ποιος είμαι» – Ο στόχος του

Δεν ήταν εύκολη απόφαση να πω το «ναι» για να είμαι υποψήφιος στις ευρωεκλογές, δήλωσε στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο του ΣΙΓΜΑ, το πρωί της Τετάρτης (26/6), ο αριστίνδην υποψήφιος του ΔΗΣΥ, Λουκάς Φουρλάς.

«Από στη στιγμή όμως που είπα ότι θα το κάνω, θα το κάνω με τη ψυχή μου», πρόσθεσε. Ο ίδιος, έθεσε το ρητορικό ερώτημα, αν μας αφορούν οι ευρωεκλογές, λέγοντας ότι το 80% των οδηγιών που ψηφίζονται στην κυπριακή Βουλή

έρχονται από την Ε.Ε

Υπάρχουν πάρα πολλά πεδία στα οποία μπορείς να διεκδικήσεις, ανέφερε για να τονίσει ότι η Ευρώπη έχει ρόλο και λόγο στις ζωές μας. «Πλέον έχουμε πάρει την Κύπρο στην Ευρώπη, ήρθε η στιγμή να φέρουμε την Ευρώπη στην Κύπρο», υπογράμμισε.

Παράλληλα, ανέφερε ότι ο νέος για να πάει στην κάλπη θέλει κίνητρο κάτι που διαπιστώνει και μέσα από τις συζητήσεις που έχει με ανθρώπους που δηλώνουν ότι δεν θα πάνε να ψηφίσουν. Την ίδια ώρα δήλωσε ότι ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Λουκάς, μέσα από την πορεία του στα κοινά και την δημοσιογραφία τα τελευταία 25 χρόνια.

Στόχος του όπως είπε, δεν είναι να υποσχεθεί ότι θα πάει να αλλάξει την Ευρώπη αλλά να πείσει τους ανθρώπους ότι αυτό που γίνεται μας αφορά και δεν πρέπει να μείνουμε αποστασιοποιημένοι.

Ερωτηθείς πώς ένιωσε όταν του έγινε η πρόταση για να είναι υποψήφιος, δήλωσε ότι δεν είναι πρώτη φορά που του έγινε μια τέτοια πρόταση. Παρά ταύτα, πρόσθεσε ότι τώρα ένιωσε μέσα του ότι μπορεί να αλλάξει πεδίο κοινωνικής προσφοράς.

Κληθείς να σχολιάσει ποια ήταν η προτροπή του προέδρου της Βουλής όταν τον ενημέρωσε για την πρόταση που έχει για να κατέλθει ως υποψήφιος στις ευρωεκλογές, δήλωσε ότι ο Δημήτρης Συλλούρης του είπε ότι είναι καθαρά δική του απόφαση χωρίς να τον επηρεάσει ούτε θετικά, ούτε αρνητικά.

«Είναι κάτι το οποίο το εκτιμώ και θα το εκτιμώ ευ’όρου ζωής», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα