Κύργιος: «Να καταργηθεί το Roland Garros»

Ο Νικ Κύργιος ζήτησε να καταργηθεί το Roland Garros, τόνισε πως είναι εμβολιασμένος αλλά είναι λάθος να αναγκάζουν τους παίκτες να εμβολιαστούν ενώ αποθέωσε τον Φέντερερ.

Ο Κύργιος αποκάλυψε ότι έχει κάνει δύο δόσεις εμβολίου κατά του Covid-19 αλλά ξεκαθάρισε για την απόφαση της κυβέρνησης της Βικτόρια (δεν έχει βγει ανακοίνωση από την Tennis Australia

για το θέμα) να μην επιτρέψει σε μη εμβολιασμένους αθλητές να παίξουν στη Μελβούρνη:

«Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να αναγκάσουμε κάποιον να εμβολιαστεί και να πούμε «δεν μπορείς να έρθεις να παίξεις εδώ γιατί δεν είσαι εμβολιασμένος».

Γνωστοποίησε πως από τα τέσσερα Grand Slam το αγαπημένο του είναι το Australian Open, ζήτησε όμως να καταργηθεί το Roland Garros.

«Το Γαλλικό Όπεν απλά θα έπρεπε να καταργηθεί από το καλαντάρι, είναι το χειρότερο!. To Wimbledon είναι υπέροχο. Ακόμη και εάν δεν σου αρέσει το τένις ξέρεις τι είναι το Wimbledon», είπε ο Νικ που έχει να παίξει στο Παρίσι από το 2017 και έχει φτάσει έως τον 3ο γύρο.

Δεν έχει αρνηθεί ποτέ πως από τους Big-3 έχει συμπάθεια στον Ρότζερ Φέντερερ και μία ακόμη φορά τον συνέκρινε με τον Μάικλ Τζόρνταν.

«Είναι ο Μάικλ Τζόρνταν του τένις. Έχει επηρεάσει το παιχνίδι και έχει ασκήσει επιρροή όσο κανένας άλλος. Όλοι οι νέοι παίκτες τον μιμούνται. Και εγώ τον μιμήθηκα. Χωρίς τον Φέντερερ δεν θα υπήρχαν Τζόκοβιτς και Ναδάλ. Για GOAT αυτή τη στιγμή θα έλεγα τον Φέντερερ», σημείωσε ο Κύργιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα