Κύπρος-Πολωνία 0-3: Οι Πολωνοί είχαν την ουσία

Την ήττα με 3-0 δέχηκε η Εθνική μας ομάδα των Νέων U-19 από την Πολωνία σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική του 3ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων. Ο αγώνας έγινε στα Κούκλια.

Το σκορ δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα του αγώνα με την Εθνική μας, σε αντίθεση με τον αγώνα με το Λουξεμβούργο, να έχει πολύ καλή απόδοση και να χάνει σημαντικές ευκαιρίες για τέρμα.

Οι Πολωνοί ήταν ουσιαστικοί στις δικές τους ευκαιρίες και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη που κατά μεγάλο ποσοστό τους εξασφαλίζει την πρωτιά στον όμιλο. Η Πολωνία προηγήθηκε στο 7ο λεπτό με μακρινό σουτ Ryczkowski.

Η

Εθνική μας αντέδρασε, πίεσε για την ισοφάριση και στο 15 κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Παύλου Χριστοδούλου. Το εκτέλεσε ο ίδιος για να αποκρούσει ο Πολωνός τερματοφύλακας. Δύο λεπτά μετά, οι Πολωνοί πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Ryczkowski και πάλι, κόντρα στη ροή του αγώνα, με την Κύπρο να χάνει την καλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου με το Μιχάλη Χαραλάμπους στο 34' ο οποίος νικήθηκε σε τετ α τετ από τον τερματοφύλακα των Πολωνών.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι το 75ο λεπτό, η Κύπρος ήταν καλύτερη στο γήπεδο και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Μιχάλη Χαραλάμπους και Χρίστο Γουίλερ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Όμως, οι ευκαιρίες δεν έγιναν γκολ, κάτι που κατάφεραν να κάνουν οι Πολωνοί στο 88' με τον Swiderski. Η Εθνική μας ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Παύλου Χριστοδούλου στο 90΄.

Η εξέλιξη του αγώνα:

88' Τρίτο γκολ για τους Πολωνούς με τον Swiderski

Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

Ημίχρονο

Κύπρος-Πολωνία 0-2

7' Η Πολωνία άνοιξε το σκορ με μακρινό σουτ Ryczkowski.

15' Πέναλτι για την Εθνική μας σε ανατροπή του Παύλου Χριστοδούλου. Το εκτέλεσε ο ίδιος για να αποκρούσει ο Πολωνός τερματοφύλακας.

17' Ο Ryczkowski και πάλι με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0 για τους Πολωνούς.

Η σύνθεση της Εθνικής μας:

Κύπρος (Ρένος Δημητριάδης): Ανδρέας Χριστοδούλου, Φοίβος Χριστοδούλου, Παναγιώτης Αρτυματάς, Χρίστος Καλλής, Χρίστος Γουίλερ, Ανδρέας Φράγκος, Γιώργος Χριστοδούλου, Σωτήρης Φιάκας, Μιχάλης Χαραλάμπους, Σταυρινός Κωνσταντίνου, Παύλος Χριστοδουλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα