Κύπριος ασθενής ανάμεσα στα «θύματα» του «Δρ.Θανάτου» - Τι είπε στην ΕΛ.ΑΣ

Ο άνδρας με τα χίλια πρόσωπα, που εξαπάτησε δεκάδες ανυποψίαστους πολίτες «στ’ όνομα» της θεραπείας. Ο 47χρονος γιατρός «μαϊμού» κατηγορείται ότι εμπλέκεται σε θεραπείες που οδήγησαν στον θάνατο ασθενής.

Ο Νικόλαος Κοντοστάθης ή αλλιώς... «Νίκος Κοντός» ή «Δρ. Θάνατος» όπως τον χαρακτήρισαν ελλαδικά Μέσα, στη διάρκεια της δίωρης απολογίας στον ανακριτή δήλωσε εμπειρικός βοτανολόγος. Όπως είπε, δεν επιχείρησε ποτέ να πείσει κανένα από τα θύματά του να διακόψουν τις θεραπείες που ακολουθούσαν, ενώ ισχυρίστηκε πως το μόνο που ήθελε ο ίδιος ήταν να τους βοηθήσει με τις γνώσεις που είχε.

Το

Βήμα μάλιστα αποκαλύπτει ότι ανάμεσα στα θύματα του Κοντοστάθη ήταν και ασθενής από την Κύπρο. Το SigmaLive επικοινώνησε με εκπρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας που επιβεβαίωσε την εν λόγω πληροφορία. Πρόκειται για Κύπριο ασθενή ο οποίος έδωσε τηλεφωνικώς την πληροφόρηση στις ελλαδικές Αρχές. Όπως πληροφορείται το SigmaLive ο ασθενής δεν κατέθεσε ακόμη ενώ φαίνεται να είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα προκειμένου να λάβει θεραπεία από τον Κοντοστάθη.

Όπως γράφει Το Βήμα, το 2009 είχε ολοκληρωθεί η απάτη του ύψους τουλάχιστον 40 εκατ. ευρώ με θύματα γνωστούς επιχειρηματίες στους οποίους πωλούσε δορυφορικά συστήματα επικοινωνιών και… μυστικά «κατασκοπευτικά» προγράμματα.

Κι αμέσως μετά ο παντογνώστης των συστημάτων επικοινωνιών με υποτιθέμενες γνωριμίες στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, την CIA κλπ μετατράπηκε σε «διακεκριμένο γιατρό με πολύχρονη εμπειρία στην Ελβετία», δημιουργώντας έναν νέο κύκλο θυμάτων τα οποία ήδη ξεπερνούν τα 100. Ακόμη ερευνάται αν είχε στόχο να παραπλανήσει νέο κύκλο ατόμων με επενδυτικό πρόγραμμα στην περιοχή του Ελληνικού στο οποίο υποτίθεται ότι θα υπήρχε και συμμετοχή καρδιναλίων από το Βατικανό.

Την ίδια ώρα εξετάζεται ο ρόλος ιατρών που επέτρεψαν στον Νικόλαο Κοντοστάθη να δίνει παρατύπως παρόν σε χειρουργεία.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα