Απάντηση Ασ/μίας σε πυρά για ελλιπή ενημέρωση διπλού φονικού

Απαντήσεις για όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας έδωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης στο Μεσημέρι και Κάτι.
Ο Εκπρόσωπος, κληθείς να απαντήσει για το κατά πόσο υπάρχουν όντως ουσιαστικές εξελίξεις σήμερα, 6η μέρα της διερεύνησης του φονικού, ανέφερε ότι όταν υπάρχουν εξελίξεις και είναι ανακοινώσιμες, αυτές θα έρχονται από την ίδια την Αστυνομία.

Το ότι δεν γίνονται δηλώσεις, δεν σημαίνει ότι οι έρευνες

δεν προχωρούν. Χτες, σημείωσε, έγινε σύσκεψη για σκοπούς ενημέρωσης του Γενικού Εισαγγελέα αναφορικά με την πορεία του ανακριτικού έργου.Καταθέσεις έχουν ληφθεί τόσο από το συγγενικό περιβάλλον όσο και από αλλού, επεσήμανε.

Ματσάκης: Κάτι μας κρύβουν οι ανακριτές του διπλού φονικού

Διαβάστε επίσης: Διπλό φονικό: Περιπλέκεται το παζλ – Λύσεις κι από Βρετανία;

Όταν θα πρέπει, σημείωσε, να ανακοινωθούν ευρήματα, αυτό θα γίνει. «Όταν διερευνάται μια σοβαρή υπόθεση, γίνονται συναντήσεις και κατά τη διάρκεια των ερευνών προτού ολοκληρωθεί ο φάκελος της υπόθεσης».

Υπάρχει πρώτη εικόνα – Καμιά εικόνα για φονικό όπλο, μόνο πληροφορίες

Αναφορικά με το πού βρέθηκαν νεκροί οι δυο στον Στρόβολο, ο κ.Αγγελίδης ανέφερε ότι δεν είναι προς δημοσιοποίηση οι θέσεις των θυμάτων είτε τα στοιχεία της σκηνής. Ωστόσο, οι ανακριτές διαμόρφωσαν εικόνα.

Διαβάστε επίσης: Διπλό φονικό Στροβόλου: Κτενίζουν για 6η μέρα την σκηνή

Σε ό,τι έχει να κάνει με την άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων και την άρση των τραπεζικών λογαριασμών, ο κ.Αγγελίδης ανέφερε ότι αυτό είναι ζήτημα της διερεύνησης μιας τόσο σοβαρής υπόθεσης.

«Υπάρχουν συνεχώς απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα από πλευράς ανακριτών και δεν είναι όλα μπερδεμένα αναφορικά με το στυγερό αυτό έγκλημα», υπογράμμισε ο Ανδρέας Αγγελίδης.

Διαβάστε επίσης: Διπλό φονικό: Γιατί δεν έδωσε ως τώρα κατάθεση ο 15χρονος;

Keywords
Τυχαία Θέματα