Κύπελλο: Οι διαθέσιμες ημερομηνίες και τι ισχύει με το εκτός έδρας γκολ

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (16.12), στο Συνεδριακό Κέντρο του Σταδίου ΓΣΠ, η κλήρωση της β' φάσης του Κυπέλλου Coca - Cola Α' &Β' Κατηγορίας περιόδου 2021/22.

Η κλήρωση έγινε από τον εκ των Αντιπροέδρων της ΚΟΠ Νίκο Νικολάου, στην παρουσία του Γενικού Διευθυντή Ανθούλη Μυλωνά, ενώ τη χορηγό εταιρεία Coca - Cola εκπροσώπησε η Dairy Brand Manager Κυριακή Μακρομάλλη.

Σε αυτή τη

φάση οι αγώνες είναι διπλοί και η αυλαία θα ανοίξει στις 12 Ιανουαρίου 2022. Οι υπόλοιπες διαθέσιμες ημερομηνίες είναι οι 19 &26 Ιανουαρίου και η 2 Φεβρουαρίου. Αν χρειαστεί, θα γίνουν και τροποποιήσεις. Σημειώνεται ότι μέρα κυπέλλου έχει οριστεί η Τετάρτη, χωρίς αυτό να συνεπάγεται ότι δεν θα μπορούν οι ομάδες μετά από σχετικές διευθετήσεις ν' αγωνιστούν Τρίτη ή Πέμπτη, ανάλογα με το πρόγραμμα πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ έχει καταργηθεί από την ΟΥΕΦΑ, εντούτοις στην ΚΟΠ αποφασίστηκε όπως διατηρηθεί στο θεσμό του κυπέλλου στις διπλές αναμέτρησεις, όπως δηλαδή αυτές στη φάση των 16 της διοργάνωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα