Κυνηγούν τους αναποφάσιστους

ΔΗΣΥ ΚΑΙ ΑΚΕΛ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ, ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Από τη Λεμεσό ο Αβέρωφ Νεοφύτου και από τη Λευκωσία ο Άντρος Κυπριανού ανέβασαν στο «μάξιμουμ» τις προεκλογικές μηχανές πέντε ημέρες πριν από τις εκλογές.

Ο ηγέτης του ΔΗΣΥ υποστήριξε ότι σε λίγες ημέρες οι πολίτες θα αποφασίσουν

για το μέλλον της χώρας και έκανε λόγο για σταυροδρόμι στο οποίο βρίσκεται η Κύπρος. «Κρίνεται η σταθερή πορεία ανάπτυξης της οικονομίας. Με τους κόπους και τις θυσίες όλων των πολιτών καταφέραμε πολλά. Οι θυσίες αυτές δεν πρέπει να χαθούν».

Ο κ. Νεοφύτου έθεσε το δίλημμα «αν θα συνεχίσουμε στον δρόμο της σταθερότητας ή θα ρισκάρουμε να γυρίσουμε πίσω». Είπε ότι οι πολίτες «θα αποφασίσουν αν η χώρα θα συνεχίσει με σταθερά βήματα την πορεία προς την ανάκαμψη. Την καταπολέμηση της ανεργίας - ειδικά για τους νέους. Την τόνωση της οικονομίας, με αποτέλεσμα η καθημερινή τους ζωή να γίνεται όλο και καλύτερη».

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ υπερασπίστηκε το κυβερνητικό έργο, παρουσίασε τα έργα επί τις παρούσας διακυβέρνησης που έχουν ολοκληρωθεί ή εκτελούνται στην Επαρχία Λεμεσού, συνολικής αξίας 180 εκατομμυρίων ευρώ, και όσα είναι σε εξέλιξη ή σχεδιάζονται να υλοποιηθούν για την περιοχή Τροόδους.

Παραμύθι η ανάπτυξη
Με έντονο αντιπολιτευτικό τόνο, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ εξαπέλυσε επίθεση κατά της Κυβέρνησης και του ΔΗΣΥ. «Ακούμε κάθε βράδυ από τα δελτία ειδήσεων το ίδιο παραμύθι. Ήρθε η ανάπτυξη. Ήρθε η σταθεροποίηση. Να σφίξουν και άλλο το ζωνάρι οι εργαζόμενοι. Να δουλεύουν και την Κυριακή. Να δουλέψουν με συμβόλαιο. Να μην τολμήσουν να διαμαρτυρηθούν. Να ζήσουν τα παιδιά τους οι μονογονιοί με 250 ευρώ. Να ζήσουν οι συνταξιούχοι με 350 ευρώ. Να περιμένουν οι χιλιάδες την έγκριση για να ζουν με 480 ευρώ».

Ο κ. Κυπριανού είπε ότι η Κυβέρνηση και ο ΔΗΣΥ θέλουν «να σκύψουν το κεφάλι οι μικρομεσαίοι. Να μην φωνάζουν όταν τους παίρνουν το ψωμί από το τραπέζι μια χούφτα μεγαλοεπιχειρηματίες. Να υπομένουν αθόρυβα το μαρτύριο οι άνεργοι. Να σταματήσουν να γράφονται στους καταλόγους για να φαίνεται ότι μειώνεται η ανεργία. Να μη μιλά κανένας για όσους μετανάστευσαν. Να μη διαμαρτύρεται κανένας για το χάος στα νοσοκομεία. Να μην απαιτεί κανένας να προστατευθούν όσοι έχουν ανάγκη. Να μη ζητά κανένας να σταματήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις και οι εκποιήσεις. Να μη διαμαρτύρεται κανένας επειδή ισοπεδώθηκαν πλέον οι θεσμοί. Να μην ενίσταται κανένας επειδή διαλύονται σχεδόν τα πάντα».
Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ κάλεσε τους πολίτες την ερχόμενη Κυριακή να δώσουν δύναμη στο κόμμα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα