Κυνηγοί: Το παρασκήνιο της ρήξης με τη Θεολόγου-«Αυτό που δεν θέλει να φανεί…»

Σε σίριαλ φαίνεται να εξελίσσεται το διαζύγιο μεταξύ του Κινήματος Ανεξάρτητοι και του Κινήματος Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών, με τον αντιπρόεδρο του ΚΕΚΚ, Άριστο Αριστείδου, να μη διστάζει να δηλώνει ότι «νιώθουμε προδομένοι και πικραμένοι».

Ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ήταν ένα πρόσωπο που εμπιστεύτηκαν, το οποίο όμως δεν τους ενημέρωσε για τη διακοπή της συνεργασίας τους αλλά το έμαθαν από τον Τύπο. Εξήγησε όμως ότι πριν βγει το πόρισμα του Γενικού Εισαγγελέα τους είχε ανακοινώσει κάποια πράγματα.

Πρόσθεσε ότι «εμείς ως Κίνημα Κυνηγών δεν είμαστε πολιτικοί, δεν θέλουμε να γίνουμε, είμαστε

άνθρωποι του λαού, αγανακτισμένοι πολίτες, οικογενειάρχες, πατέρες, άνθρωποι που αγαπάμε το περιβάλλον που ζητάμε πραγματική αλλαγή στον τόπο μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες. Δεν θα ξεπουλήσουμε τις αξίες και το ήθος μας».

Εξήγησε ότι «συνεργαστήκαμε με την κυρία Θεολόγου γιατί ακριβώς δήλωνε με δυναμισμό όλους αυτούς τους μήνες ότι δεν είναι κόμμα και δεν θέλει να γίνει. Ότι ήταν ένα κίνημα. Αυτό ανέγραφε παντού. Αποδέχθηκε να συμπορευτεί μαζί μας, να χρησιμοποιήσει το ΚΕΚΚ, το οποίο είναι εγγεγραμμένο κόμμα, ως όχημα για να μπορέσει να κερδίσει η ίδια τη δεύτερη κατανομή ψήφων. Αυτό το έχει στείλει γραπτώς στον έφορο εκλογών στις 2 Φεβρουαρίου 2021. Αυτή ήταν η συμφωνία που είχαμε με την κυρία Θεολόγου. Υπήρχε το σχέδιο Β, στην περίπτωση οποιουδήποτε κωλύματος, για το οποίο ρωτήσαμε τον έφορο εκλογών εάν είναι εύκολο το Κίνημα Κυνηγών να μετονομαστεί σε κάτι άλλο όπως ‘’Ανεξάρτητοι- Κίνημα Κυνηγών’’ για να μπορέσουμε να λάβουμε μέρος στις εκλογές. Και η απάντηση ήταν ότι είναι εύκολη διαδικασία. Η Θεολόγου μας ρώτησε εάν μπορούμε να το πράξουμε αυτό και τότε εμείς συγκαλέσαμε έκτακτη συνέλευση της κεντρικής επιτροπής και περάσαμε προς ψήφιση τη σχετική της απαίτηση για να διατηρηθεί η συνεργασία και οι κοινοί σκοποί».

Συνέχισε αναφέροντας ότι «ξαφνικά μαθαίνουμε από την κυρία Θεολόγου ότι μερικές ημέρες πριν είχαν ακούσει ότι ίσως το πόρισμα να μην ήταν υπέρ μας και θέλω να πάω να γράψω ένα κόμμα ‘’Ανεξάρτητοι’’ και εάν θέλετε ελάτε να μπείτε μαζί μου στο δικό μου κόμμα. Απαιτούσε να απαρνηθούμε την ταυτότητά μας, όλα όσα πιστεύουμε και να πάμε να μπούμε στο κόμμα της, θεωρώντας ότι εμάς μας ενδιαφέρουν οι βουλευτικές έδρες».

Σημείωσε ότι «αυτό που δεν θέλει να φανεί στον κόσμο, είναι ότι εάν έβγαινε ένα εκλογικό αποτέλεσμα, το οποίο οι δημοσκοπήσεις και η κυρία Θεολόγου είχε άμεση πρόσβαση σε αυτές, και ποιοι προηγούνταν σε διάφορες επαρχίες, διαπίστωσε ότι στις περισσότερες είχαν προβάδισμα οι δικοί μας υποψήφιοι. Αυτός ήταν ο μεγάλος της φόβος, ότι σε μια μεγάλη επιτυχία θα αναδεικνύαμε εμείς δύο ή τρεις βουλευτές και πιθανόν εκείνη ως Κίνημα Ανεξάρτητοι να ήταν μόνη (που θα εκλεγόταν)».  

Τέλος, έκανε λόγο για «αυτοκτονία» 45 ημέρες πριν τις εκλογές, διαλύοντας μια συνεργασία.

Διαβάστε επίσης: 

Κίνημα Κυνηγών: Η κα Θεολόγου μας έχει εξαπατήσει–Δεν είμαστε προς πώληση

Διακόπτει τη συνεργασία με το Κόμμα Ενωμένων Κυνηγών η Θεολόγου

Keywords
Τυχαία Θέματα