Κύμα αντιδράσεων εναντίον του γνωστού Youtuber Κοψιάλη-Καλούν σε unfollow

Έντονες είναι οι αντιδράσεις τις τελευταίες μέρες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, εναντίον του γνωστού Youtuber και influencer Αλέξανδρου Κοψιάλη. 

Όλα άρχισαν όταν ο ίδιος τοποθετήθηκε δημόσια για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη και τα δημοσιεύματα που ήθελαν γνωστό επιχειρηματία να εμπλέκεται στην υπόθεση. 

Έλα έφυγες #cancel_kopsialis pic.twitter.com/DcbPUK7jD2

— Vasilis Vasilopoulos (@vasilisvasil)
January 20, 2022

Ο Κοψιάλης, αφότου πρώτα ο γνωστός επιχειρηματίας διέψευσε την εμπλοκή του στην υπόθεση, ανέφερε ότι ο επιχειρηματίας που είναι φιλικό του πρόσωπο, απουσίαζε μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου από την Ελλάδα, ενώ την ίδια ώρα, ξεκαθάρισε πως ο επιχειρηματίας ουδεμία σχέση έχει με τη διαρροή του ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη.

Mερικές μέρες μετά ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, ο οποίος προέβη σε αποκαλύψεις για κύκλωμα μαστροπείας μετά την υπόθεση βιασμού της 24χρονης, μέσα από ανάρτησή του στο Instagram, αναφέρθηκε στον Αλέξανδρο Κοψιάλη και σε υποθέσεις οι οποίες ήταν άγνωστες στο ευρύ κοινό και φθείρουν τη δημόσια εικόνα του. Τα όσα παρουσίασε ο Ηλίας Γκιώνης στο instagram ταρακούνησαν τους ακολούθους του Κοψιάλη.

Αργότερα, χρήστες του twitter, «ανακάλυψαν» πως ο γνωστός Influencer έκανε like σε πολλά ομοφοβικά και ακραία σχόλια που είχαν στο στόχαστρο τον Ηλία Γκιώνη, τον ακτιβιστή 

Ο κ.Κοψιάλης δεν περνούσε ώρα που να μην έχει ανεβάσει ένα Instagram story. Περίεργη η ξαφνική τριήμερη αποχή από τα social, ενώ ισχυρίζεται πως ούτε ο ιδιος αλλά ούτε και η παρέα του εμπλέκονται σε κυκλώματα μαστροπείας. #cancel_kopsialis

— Filiw Karteri (@filiw_karteri) January 21, 2022

Αυτή ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει η χιονοστιβάδα αναρτήσεων εναντίον του Αλέξανδρου Κοψιάλη, με αποτέλεσμα η από κοινού συνεργασία των αδερφών Αντετοκούνμπο και του γνωστού Youtuber στην προώθηση της κλήρωσης για το επιπλωμένο σπίτι αξίας 100.000 ευρώ με θέα την Ακρόπολη να λάβει τέλος. 

Το #Cancel_Kopsialis βρίσκεται στα πρώτα trends στο twitter, με αρκετούς χρήστες να εκφράζουν την απογοήτευσή τους προς τον Αλέξανδρο Κοψιάλη προτρέποντας μάλιστα τους followers του να του κάνουν unfollow.

Διαβάστε επίσης 

Υπόθεση βιασμού: Παραδόθηκαν στην ανακρίτρια οι τοξικολογικές της 24χρονης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κύμα, Youtuber Κοψιάλη#45Καλούν,kyma, Youtuber kopsiali#45kaloun