Κυκλοφόρησε το νέο παραμύθι της Μαρίας Κάνθερ

Το παραμύθι της με τίτλο «Ένα Χριστουγεννιάτικο ταξίδι» παρουσιάζει η κειμενογράφος, συγγραφέας παραμυθιών και ραδιοφωνική παραγωγός στο Ράδιο Πρώτο Μαρία Κάνθερ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», η συγγραφέας ανέφερε ότι η έκδοση του βιβλίου έγινε σε συνεργασία με τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, καθώς υπήρξε η ανάγκη για προσφορά, τόσο από την ίδια όσο και από τον James

Hopson που έκανε την εικονογράφηση και την Ελένη Κυπριανού που έκανε τη σελίδωση.

«Όλα τα έσοδα πάνε στον Αντικαρκινικό και μπορεί κανείς να προμηθευτεί το παραμύθι από όλα τα γραφεία του Συνδέσμου», είπε και γνωστοποίησε ότι φέτος, στις 2 Δεκεμβρίου, θα γίνει μια εκδήλωση για παιδιά, η οποία γίνεται κάθε χρόνο στα κεντρικά της ΑΗΚ στον Στρόβολο, η οποία θα ξεκινήσει από τις 10:00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 18:30.

Η συγγραφέας θα βρεθεί εκεί στις 15:00 ώστε να γίνει η ανάγνωση του βιβλίου και να υπογραφούν αντίτυπα στην τιμή των 5 ευρώ.

«Λέμε ότι δεν πρέπει να θυμόμαστε μόνο τα Χριστούγεννα ή το Πάσχα ότι υπάρχουν οικογένειες που έχουν ανάγκη τη στήριξη και τη βοήθειά μας, αλλά τουλάχιστον αυτές τις δύο περιόδους θα πρέπει όσο μπορούμε παραπάνω να σπρώξουμε», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα