Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω οδικών έργων στη Λάρνακα

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ενημερώνει για οδικές εργασίες στη Λάρνακα. Συγκεκριμένα: 

1. Εργασίες σε φρεάτια της Cyta στη φωτοελεγχόμενη συμβολή των Λεωφόρων Αρτέμιδος και Φανερωμένης

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότιτην Τετάρτη 27 και την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023, μεταξύ των ωρών 08:00 με 15:00, στη φωτοελεγχόμενη συμβολή των Λεωφόρων Αρτέμιδος και Φανερωμένης, θα εκτελούνται εργασίες σε φρεάτια της Cyta.

Κατά

τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμήμα της μίας λωρίδας των δρόμων τοπικά πάνω από φρεάτια και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

2. Εργασίες τραβήγματος καλωδίων σε φρεάτια της Cyta σε Κίτι και Περβόλια

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, ανακοινώνει ότι,από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 μέχρι και την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, μεταξύ των ωρών 08:00 με 15:00, στη Λεωφόρο Μακαρίου στο Κίτι, στην οδό Ανεξαρτησίας, στην οδό Μυκηνών, στις Λεωφόρους Περβολιών, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και στη Λεωφόρο Φάρου στα Περβόλια, θα εκτελούνται εργασίες τραβήγματος καλωδίων σε φρεάτια της Cyta.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμήμα της μίας λωρίδας των δρόμων τοπικά πάνω από φρεάτια και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας

Keywords
Τυχαία Θέματα