Κρούσμα κορωνοϊού στην Ανόρθωση

Μια μέρα μετά την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Καρμιώτισσα (1-1) η Ανόρθωση ανακοίνωσε επίσημα ότι στις τάξεις ανιχνεύθηκε κρούσμα κορωνοϊού, χωρίς να διευκρινίζει αν πρόκειται για ποδοσφαιριστή, μέλος του τεχνικού επιτελείου ή του υπόλοπου προσωπικού κοντά στην ομάδα.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο κορωνοϊός ανιχνεύθηκε σε ποδοσφαιριστή, ο οποίος μέχρι σήμερα ήταν σε αποστολές, αλλά δεν υπολογίζεται στον βασικό κορμό.

Οι δύο άμεσες συνέπειες αυτής της εξέλιξης είναι αφ' ενός η ματαίωση της σημερινής προπόνησης, αφ΄ετέρου

η διεξαγωγή νέου τεστ στα μέλη του ποδοσφαιρικού της τμήματος. Οι νέοι έλεγχοι έχουν αρχίσει ήδη και καταβάλλεται προσπάθεια να υπάρξουν αποτελέσματα απόψε, καθώς επίκειται και το μεσοβδόμαδο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στην Πάφο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει ότι έχει βρεθεί άτομο θετικό στον Κορωνοϊό (COVID-19), στο πλαίσιο του δειγματοληπτικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε και ως εκ τούτου ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο θετικού κρούσματος COVID-19 σύμφωνα και με τις σχετικές οδηγίες.

Η ομάδα μας μετά και από αυτή την εξέλιξη θα προχωρήσει εκ νέου σε δειγματοληπτικό έλεγχο παράλληλα με την ενεργοποίηση του Πρωτοκόλλου Θετικού Κρούσματος COVID-19».

Keywords
Τυχαία Θέματα