Κρούσμα κορωνοϊού στη Λέγκια πριν τον αγώνα με την Ομόνοια!

Τέσσερις μέρες πριν την εντός έδρας αναμέτρησή της με την Ομόνοια στο πλαίσιο του β' προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ η Λέγκια Βαρσοβίας ενημέρωσε επίσημα πως ποδοσφαιριστής της διαγνώστηκε θετικός στον COVID-19.

Ο πολωνικός σύλλογος αποκάλυψε πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής βρισκόταν σε απομόνωση από τις 18 Αυγούστου, το πρώτο τεστ την επόμενη μέρα ήταν αρνητικό, όμως σε νέα εξέταση που έγινε την Παρασκευή (21/8) διαγνώστηκε θετικός. Τούτου δοθέντος ο εν λόγω ποδοσφαιριστής (σ.σ. δεν κατονομάζεται) θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με την Ομόνοια, καθώς θα τελεί υπό περιορισμό.

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ως αποτέλεσμα του ελέγχου RT-PCR για τον ιό SARS-CoV-2 που πραγματοποιήθηκε στις 21 Αυγούστου, ένας από τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας διαγνώστηκε με θετικό αποτέλεσμα.

Μετά από ιατρική συμβουλή, ο ποδοσφαιριστής θα απομονωθεί. Ο σύλλογος τηρεί όλες τις αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας και ενημέρωσε τις αρμόδιες κρατικές αρχές, τον σύνδεσμο ποδοσφαιριστών Πολωνίας και την Ομοσπονδία για την εξέλιξη», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Λέγκια.

Keywords