Κρόος: "Ήμουν κοντά σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2014"

Με δηλώσεις του ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρόος, αποκάλυψε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε ενδιαφερθεί γι' αυτόν πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

Έξι χρόνια ο Τόνι Κρόος φοράει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι μερένγκες τον απέκτησαν τον Ιούλιο του 2014 αντί 25 εκατομμυρίων ευρώ από την Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο Lauschangriff Podcast, η ιστορία θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί πολύ διαφορετικά.

Συγκρεκριμένα δήλωσε ότι πριν το Παγκόσμιο

Κύπελλο του 2014, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον: "Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε δείξει αρκετό ενδιαφέρον για εμένα πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο και μία συμφωνία ήταν κοντά". Κάτι τέτοιο είχε δηλώσει παλαιότερα μάλιστα ο τότε προπονητής των κόκκινων διαβόλων Ντέιβιντ Μόγιες.

Ο Κρόος ωστόσο φανέρωσε ότι μόλις έφτασε η πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, τότε αποφάσισε να θέσει την πρόταση της αγγλικής ομάδας σε δεύτερη μοίρα.

"Τότε με κάλεσε ο ατζέντης μου και μού είπε για την Ρεάλ Μαδρίτης. Όταν εμφανίστηκε η Ρεάλ έβαλα το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ πίσω της. Στο Παγκόσμιο ο Γιόαχιμ Λεβ με ρώτησε αν έφευγα για την Μαδρίτη, έτσι του είπα γι' αυτό και ήταν χαρούμενοι για μένα που διαπραγματευόμουν  μέσα στο τουρνουά" ανέφερε ο στο podcast ο Γερμανός μέσος.

Πηγή: sport24.gr 

Keywords
Τυχαία Θέματα