Κρίστιανσεν-Καταλά: "Δεν θα είναι το ίδιο παιχνίδι" (videos)

Πρώτη στροφή στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος και η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σε ένα μεγάλο ντέρμπι τον Απόλλωνα στο ΓΣΖ. Ο προπονητής Τόμας Κρίστιανσε καθώς και ο αρχηγός Νταβίντ Καταλά έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των πλέι-οφ (Κυριακή 06/03, 18:00).

Τόμας Κρίστιανσεν:

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Όλοι πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι το παιχνίδι της Κυριακής δεν θα είναι το ίδιο με αυτό που προηγήθηκε.

Είναι ένα νέο παιχνίδι, 90 λεπτά, τρεις βαθμοί και είναι πολύ σημαντικό για μας να ξεκινήσουμε θετικά τα πλέι-οφ. Οι φίλαθλοι είναι πάντοτε σημαντικοί για μας, να έχουμε την υποστήριξη τους, οι παίκτες το χρειάζονται. Νομίζω θα είναι καλό παιχνίδι με αντίπαλο μία καλή ομάδα όπως είναι ο Απόλλωνας όταν έρχεται στο ΓΣΖ. Περιμένω να μας ακολουθήσουν οι φίλαθλοι, όλα τα παιχνίδια από εδώ και στο εξής είναι τελικοί και εάν θέλουμε να παραμείνουμε στα ψηλά θα πρέπει πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Για να τα καταφέρουμε χρειάζεται πολύ σκληρή δουλειά και μετά το τέλος του παιχνιδιού θα δούμε τι έχουμε πετύχει».

Νταβίντ Καταλά:

«Εάν πιστεύουμε ότι το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι ίδιο με αυτό πριν από μία βδομάδα θα είναι πολύ μεγάλο λάθος. Περιμέναμε τα πλέι-οφ από το ξεκίνημα της σεζόν, έφτασε η στιγμή για το πρώτο παιχνίδι και θα πρέπει να δώσουμε το 100% εάν θέλουμε να κερδίσουμε. Όπως πάντα θέλουμε την υποστήριξη από όλους τους φιλάθλους. Σίγουρα για κάθε ομάδα, για κάθε ποδοσφαιριστή είναι σημαντικό να έχει την υποστήριξη των φιλάθλων και ελπίζω σε αυτά τα πλέι-οφ να σας έχουμε στο πλευρό μας για να μπορέσουμε να πετύχουμε πολύ σημαντικά πράγματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα