Κρίστιανσεν: «Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι»

Ο Τόμας Κρίστιανσεν τόνισε ότι η ομάδα του λειτούργησε πολύ καλύτερα σε σχέση ε τον πρώτο αγώνα. ο Δανός τεχνικός μίλησε για την ετοιμότητα των Γιαννιώτα και Ντε Καμάργκο, αλλά και για τον αυριανό επαναληπτικό στη Σουηδία από τον οποίο θα προκύψει η επόμενη αντίπαλος της ομάδας του.

«Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι στο ποδόσφαιρο, πρέπει να σέβεσαι τον κάθε αντίπαλο. Και σήμερα είδαμε πως ο αντίπαλος δεν είχε πρόθεση να παίξει, απλά να αμυνθεί και αυτό είναι δύσκολο. Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Μελετάμε τον κάθε αντίπαλο. Η δουλειά μας είναι να βελτιωνόμαστε και να προετοιμαζόμαστε κατάλληλα. Σήμερα λειτουργήσαμε πολύ καλύτερα είχαμε ένταση και ταχύτητα. Πάντα το πρώτο γκολ είναι σημαντικό. Είπα στους παίκτες μου να έχουν υπομονή στο ημίχρονο και το γκολ θα έρθει»

Για τον επαναληπτικό ανάμεσα σε Ρόσενμποργκ και Νόρκεπινγκ:
«Πρέπει να δούμε το αποτέλεσμα. Τώρα μπορούμε να μιλήσουμε έχουμε μικρό προβάδισμα γιατί παίζουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας»

Για τον Γιαννιώτα και τον Ντε Καμάργκο:
«Ο Γιαννιώτας έκανε προπονήσεις με τον Ολυμπιακό και είναι έτοιμος. Το ίδιο ισχύει και με τον Ντε Καμάργκο αφού έκανε φουλ προετοιμασία με την Γκένκ. Ο Γιαννιώτας ξέρει καλύτερα την ομάδα»

Keywords
Τυχαία Θέματα