Κριστιάνο: «Δεν αποκλείεται να παίξω στη Μπαρτσελόνα»!

Δήλωση - βόμβα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα!

«Ποτέ μη λες ποτέ». Αυτό φαίνεται πως είναι το μότο του Πορτογάλου σούπερ σταρ της Ρεάλ, ο οποίος δεν αποκλείει να αγωνιστεί στους Καταλανούς, τονίζοντας ωστόσο ότι κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο, αν όχι απίθανο, για πολλούς λόγους.

«Το να παίξω κάποια μέρα στη Μπαρτσελόνα φαίνεται σχεδόν αδύνατο, όπως και το να αγωνιστώ σε κάποιον άλλο σύλλογο

της Πρέμιερ Λιγκ, εκτός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τίποτα στη ζωή, όμως, δεν είναι 100% εγγυημένο και όλα γίνονται. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι σίγουρο» ήταν τα λόγια του Ρονάλντο στο «Associated Press». Μπορεί, επίσης, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τη Μάλμε να ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει στη Ρεάλ και θα τελειώσει την καριέρα του στη Μαδρίτη, ωστόσο δεν απέκλεισε αυτό να μην συμβεί...

«Θέλω να ολοκληρώσω την καριέρα μου στη Ρεάλ. Το λέω ειλικρινά. Ποιος γνωρίζει, όμως, τι θα συμβεί αύριο. Εγώ, προσωπικά, δεν έχω ιδέα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος, ο οποίος δεν έδειξε ιδιαίτερη θέρμη για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί μελλοντικά στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ. «Την παρούσα χρονική στιγμή δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Ίσως σε δύο ή τρία χρόνια να σκεφτώ διαφορετικά» τόνισε σχετικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα