Κρίσιμα παιχνίδια για τετράδα στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών

Σημαντικούς αγώνες που θα παίξουν ρόλο στην προσπάθεια των ομάδων για το καλύτερο δυνατόν πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα της πρώτης φάσης περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών, στο Χάντμπολ.

Ήδη, ο ΑΠΟΕΛ έχει κερδίσει 29-24 (ημίχρονο 12-10) την Πέμπτη τον δικό του αγώνα απέναντι στον ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς, με τον Ανδρέα Φωτίου να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του και του παιχνιδιού με οκτώ τέρματα. Έτσι, οι γαλαζοκίτρινοι έφθασαν τους 11 βαθμούς και βρίσκονται στο

τέταρτο σκαλοπάτι της βαθμολογίας, ξεφεύγοντας στους έξι από τον ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς που έχει αγώνα λιγότερο.

Στους αγώνες του Σαββάτου (19/11), οι δύο πρωτοπόροι Sabbianco Ανόρθωση και Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο θα αναμετρηθούν με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και τον Προοδευτικό αντίστοιχα.

Η Sabbianco Ανόρθωση, μετά και τη δεύτερη νίκη επί του βασικού ανταγωνιστή της για τον τίτλο, Παρνασσού, στην προηγούμενη αγωνιστική διατηρεί το απόλυτο μέχρις στιγμής και να θέλει να επεκτείνει το σερί της, με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο να επιζητεί να της σπάσει το αήττητο και να την πλησιάσει στους δύο βαθμούς.

Ισόβαθμος με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο είναι και ο Παρνασσός που υποδέχεται τον Προοδευτικό, που ψάχνει την επιτυχία προκειμένου να μην χάσει έδαφος στην διεκδίκηση μίας θέσης στην πρώτη τετράδα.

Στον άλλο αγώνα της αγωνιστικής αγωνίζονται οι δύο τελευταίες της βαθμολογίας, ΕΝΑΒ και ΘΟΪ Αυγόρου, με οικοδέσποινα την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας.

Πρόγραμμα – 9η αγωνιστική

ΑΠΟΕΛ - ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς 29-24

Παρνασσός - Προοδευτικός (19/11, 16:30)

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο - Sabbianco Ανόρθωση (19/11, 18:00)

ΕΝΑΒ – ΘΟΪ Αυγόρου (19/11, 19:30) 

Βαθμολογία (Σε 8 Αγώνες)

1. Sabbianco Ανόρθωση 16

2. Παρνασσός Στροβόλου 12

3. Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο 12

4. ΑΠΟΕΛ 11 **

5. Προοδευτικός 6 *

6. ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς 5

7. ΘΟΪ Αυγόρου 2

8. ΕΝΑΒ                                        0

* Σε 7 αγώνες

** Σε 9 αγώνες

Β’ Κατηγορία

Οι πρώτες τέσσερις ομάδες στη βαθμολογία της Β’ κατηγορίας αναμετρώνται μεταξύ τους στην 5η αγωνιστική της διοργάνωσης. Την Κυριακή (20/11, 18:00) o ΑΟ Αραδίππου δοκιμάζεται εκτός έδρας απέναντι στον Πανελλήνιο, ενώ τη Δευτέρα (21/11, 20:30), ο Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου υποδέχεται την Ομόνοια Αγ. Βαρβάρας. 

Μεσοβδόμαδα πραγματοποιήθηκαν τα άλλα δύο παιχνίδια της αγωνιστικής με τους Ατρόμητους Αγ. Τριμιθιάς να νικούν με 29-24 (ημίχρονο 18-13) τα CyView Λατσιά και τον Απόλλων Αγίου Παύλου τον ΑΟ Ανθούπολης εκτός έδρας με 46-27 (20-14).

Keywords
Τυχαία Θέματα