Κούσιος: Κάποιοι στο βωμό του χρήματος έτοιμοι να θέσουν σε κίνδυνο υγεία λαού

Τις εικόνες απειθαρχίας που έκαναν όλο το Τριήμερο τον γύρο του διαδικτύου σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο το πρωί της Τρίτης αφού εξέφρασε την ελπίδα όπως ψηφιστούν σε νόμους τα νομοσχέδια για αυστηρές ποινές στους παρανομούντες, ο κ.Κούσιος είπε χαρακτηριστικά ότι «κάποιοι στο βωμό του χρήματος είναι έτοιμοι να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία του λαού μας».

«Ευελπιστούμε ότι αυτή τη βδομάδα η Βουλή θα ψηφίσει σε νόμο το νομοσχέδιο. Να υπάρξουν οι κατάλληλες ποινές σε αυτούς

που συμπεριφέρονται προκλητικά», συμπλήρωσε.

Σε γενικότερο πλαίσιο ο Εκπρόσωπος μίλησε για την κινητικότητα της Τουρκίας και τον φόβο ενός θερμού επεισοδίου.«Η Τουρκία συνεχίζει να είναι ο αποσταθεροποιητής της περιοχής. Η Τουρκία ανεβάζει συνεχώς το θερμόμετρο σε διάφορα μέτωπα.

Η Ελλάδα διαθέτει και αεροπορία και ναυτικό, δεν είναι εύκολο για την Τουρκία να δημιουργήσει θερμό επεισόδιο», είπε ο Κυβερνητικός.

Ερωτηθείς για επανασύσταση ενιαίου αμυντικού δόγματος ο κ.Κούσιος είπε ότι οι δεσμοί των δυο χωρών είναι ισχυροί. Το ΥΠΑΜ είναι σε πλήρη συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Ελλάδα είπε ο κ.Κούσιος. αυτό το θέμα θα απασχολήσει πολύ σύντομα, αποκάλυψε.

Αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε με τα οδοφράγματα, ο κ.Κούσιος σημείωσε ότι σήμερα το πρωί πέρασαν από το οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου Τ/Κ εργαζόμενοι. 

Keywords
Τυχαία Θέματα