Κούμαν: "Να συνεχίσουμε σε αυτήν την κατεύθυνση"

Ενθουσιασμένος ήταν ο Ρόναλντ Κούμαν, μετά την ευρεία εκτός έδρας νίκη (6-1) της Μπαρτσελόνα, εναντίον της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

«Είναι μία σημαντική νίκη για εμάς. Η ομάδα είναι σίγουρη και σε καλή φυσική κατάσταση. Το αποτέλεσμα δεν σημαίνει τίποτα για το μέλλον, οποιοσδήποτε αγώνας θα είναι δύσκολος. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Δεν είμαι πεπεισμένος ότι δεν θα χάσουμε αγώνες. Θα παίξουμε πολύ δύσκολες αναμετρήσεις. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε σε αυτήν την κατεύθυνση:

καλή πίεση, συγκέντρωση, αμυντική σταθερότητα και αποτελεσματικότητα μπροστά από την εστία».

«Είναι απίστευτο που πετύχαμε έξι εκτός έδρας γκολ, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε δείξει ότι είμαστε μια ισχυρή ομάδα. Στην αρχή της χρονιάς είχαμε πολλά προβλήματα. Έχουμε αλλάξει πολλά πράγματα. Κάθε ομάδα χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στις ιδέες ενός νέου προπονητή και ενός νέου έργου. Στην αρχή της σεζόν ήμασταν αναποτελεσματικοί και κάναμε αμυντικά λάθη. Τώρα είμαστε πολύ πιο άνετοι στο γήπεδο. Η Ρεάλ προσπάθησε να μας ασκήσει πίεση, αλλά πήγαμε πολύ καλά ξεκινώντας από πίσω. Η ταχύτητα του Ντεμπελέ μας βοήθησε πολύ. Στα πρώτα λεπτά του αγώνα μας δημιούργησαν δυσκολίες, αλλά είχαμε μια εξαιρετική στάση», πρόσθεσε ο Ολλανδός προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα