Κούλλης Παύλου: Το πάρτι για τα 4α γενέθλια του γιου του

Πάρτι για τα 4α γενέθλια του γιου του Παύλου, έκανε ο ποδοσφαιριστής Κούλλης Παύλου. Τηρώντας τα μέτρα κατά της πανδημίας και καλώντας πρόσωπα της οικογένειας του ο ποδοσφαιριστής ετοίμασε ένα ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων για τον μικρό Παύλο. Τα μακριά ξανθά μαλλιά του και το ιδιαίτερο στιλ του είναι μοναδικά. 

Συγκινημένος ο ποδοσφαιριστής μοιράστηκε εικόνες από τα γενέθλια με τους διαδικτυακούς του φίλους και έγραψε: "20/04/2017 Η μέρα που έμελλε να μου αλλάξει όλο μου το είναι. Όμορφε μου θα είμαστε δίπλα

δίπλα σε κάθε βήμα στην ζωή σου αν εσύ το επιθυμείς. Θα είμαι ΕΔΩ. Θα είμαι εδω σε ότι και να χρειαστείς μέχρι την τελευταία μου πνοή! Κάθε ευχή και επιθυμία σου θα δίνω τα πάντα για να σου την κάνω πραγματικότητα! Μαζί σου έμαθα τι σημαίνει να αγαπάς με ανιδιοτέλεια, Μαζί σου έμαθα να μην λυγίζω, μαζί σου έμαθα να αποδέχομαι ότι με χαλάει για να σε βλέπω εσένα να χαμογελάς! Με σενα έγινα καλύτερος άνθρωπος. Σε ευχαριστώ που ήρθες στην ζωή μου! Παύλο μου χρόνια σου πολλά , χρόνια σου όμορφα και ήρεμα γεμάτα αγάπη ταπεινότητα και καλοσύνη. Σε αγαπάω γιόκαρε μου από την πρώτη μέρα που ήρθες στην ζωή και θα σε αγαπάω μέχρι το πάντα!".

Δείτε στο ilovestyle.com τις σχετικές εικόνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα