Κουλίας-Βουλή: Αυτοί δηλαδή που έχουν ΜΕΔ είναι κλέφτες; (BINTEO)

Σήμερα είχα την τιμητική μου να είμαι πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα «Πολίτη» δήλωσε ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ Ζαχαρίας Κουλίας με αφορμή το δημοσίευμα περί μη εξυπηρετούμενων χορηγήσεις (ΜΕΧ) . Όταν ο Πολίτης με έχει πρωτοσέλιδο σημαίνει είμαι στην σωστή πορεια. Με τους εν λόγω κυρίους έχουμε δικαστική διαμάχη από το 2008-2009 για λίβελλο και πλήρωσαν 35 χιλιάδες ευρώ έξοδα. Συγκυρία

αυτή την Δευτέρα έχουν ασκήσει έφεση και η Υπόθεση είναι στο Ανώτατο. Επομένως δεν είναι τυχαίο το πρωτοσέλιδο διότι έχουν άμεσο συμφέρον επί τούτου»

Ο κ. Κουλίας χαρακτήρισε αναληθή τα δημοσιεύματα που επιδιώκουν όπως είπε να παρουσιαστούν περίπου ως κλέφτες. Ακολούθως μίλησε για την εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 2001στην οποία συμμετέχει και είχε συνάψει τα σχετικά δάνεια.

«Πάντοτε ήμουν συνεπής με τις υποχρεώσεις μου [..]. Η εταιρεία βρέθηκε σε δεινή θέση μετά το 2010 κ όταν έγινε η οικονομική κρίση και σε χειρότερη κατάσταση όταν έγινε το κούρεμα και τερματίστηκαν όλες οι οικονομικές εργασίες».

Όμως, συνέχισε, θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι τα δάνεια έγιναν με κανονικό τρόπο. Δεν έγινε οποιαδήποτε διαγραφή οποιουδήποτε ποσού.

Τα δάνεια έγιναν με νόμιμο τρόπο χωρίς καμία εξαίρεση και εύνοια. Δεν έγινε καμία διαγραφή οποιουδήποτε ποσού. Τα δάνεια ήταν καλυμμένα με υποθήκες και ακίνητα αλλά μέχρι σήμερα δεν κατέστη δυνατό να αναδιαρθρωθούν.

Ακολούθως ο κ. Κουλίας αναφέρθηκε στην ανατιμήσεις και που έγιναν από λίρες και ευρώ ενώ είπε πως ένα άλλος λόγος που καθυστέρησε η αναδιάρθρωσή ήταν η «αναμπουμπούλα του Συνεργατισμού»

Καταληκτικά διερωτήθηκε γιατί αυτή την στιγμή που η Κυβέρνηση που κατηγορείται ότι διέλυσε ένα οικονομικό οργανισμό όπως τον Συνεργατισμό να υπάρχουν αυτές οι διαρροές στο Τύπου

«Αυτοί που έχουν ΜΕΔ είναι κλέφτες και αυτοί που είναι εξυπηρετούμενα είναι εντάξει;

«Aν θέλουμε να πούμε για τα πολιτικά εκτεθειμένα πρόσωπα και για όλους συμπεριλαμβανομένων των βουλευτών, των ΜΜΕ να δηλώσουμε όλα τα περιουσιακά μας στοιχεία».

Keywords
Τυχαία Θέματα