Κωστής Ευσταθίου: Προσπαθούν να φιμώσουν την υπεράσπιση του Κενάν Αγιάς

Έκλεψαν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή ενός εκ των δικηγόρων του Κούρδου αγωνιστή Κενάν Αγιάς.

Για το θέμα αυτό μίλησε στις Τομές στα Γεγονότα ο μεμονωμένος Σοσιαλιστής Βουλευτής, Κωστής Ευσταθίου αναφέροντας ότι «προσπαθούν να φιμώσουν το Κουρδικό κίνημα όπως προσπαθούν να φιμώσουν όλα τα απελευθερωτικά κινήματα και με την ευκαιρία και το Παλαιστινιακό».

Ακολούθως, δήλωσε ότι «ο Κενάν Αγιάς αποτελεί γροθιά στην παρακμή της Κύπρου γιατί

είναι πάρα πολλής ο κόσμος, η αντίδραση, η συμπάθεια και τα μηνύματα αλληλεγγύης που παίρνουμε σαν Παρατηρητήριο από τον απλό καθημερινό κόσμο ο οποίος έχει αντιληφθεί ότι οι Κούρδοι δεν είναι Τούρκοι, όπως παλαιότερα λέγανε. Οι Κούρδοι είναι σύμβολο ελευθερίας και επειδή ακριβώς είναι σύμβολο ελευθερίας ενοχλούν.

Ενοχλεί ο Κενάν Αγιάς, θυμάστε όταν τον εκδώσαμε τι έλεγε και άφηνε υπονοούμενα ακόμα και η Υπουργός Δικαιοσύνης μας για τον ποιόν του ανθρώπου».

Τέλος ανέφερε ότι «ο Κενάν Αγιάς είναι η χαμένη μας αξιοπρέπεια σαν λαού και για αυτό το λόγο προσπαθούν να φιμώσουν την υπεράσπιση. Κακά τα ψέματα έχει υποστεί μεγάλο πλήγμα η υπεράσπιση από την κλοπή του υπολογιστή. Ήταν μέσα οι καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης. Πολύ φοβούμαι ότι ο εισαγγελέας θα βρει τοίχο μπροστά του. Οι μυστικές υπηρεσίες και αυτός ο έρωτας μεταξύ Γερμανίας και Τουρκίας είναι πολύ μεγαλύτερος από την ηθική των πραγμάτων».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης: Έκλεψαν τον Η/Υ του δικηγόρου του Κενάν Αγιάς στο αεροδρόμιο του Βερολίνου

Keywords
Τυχαία Θέματα