Κωστένογλου: «Υπάρχει μεροληψία προς το πρόσωπο μου»

Διαβάστετι δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Κωστένογλου για τον αυριανό αγώνα για την δεύτερη αγωνιστική του Nations League κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία στο ΑΕΚ Αρένα (19:00). Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Λοϊζος Λοϊζου. 

Λοϊζου: "Πρέπει να σταθούμε στα πόδια μας και να δείξουμε ποιοι είμαστε στο παιχνίδι με την Βόρειο Ιρλανδία" 

Για το πόσο τον βοήθησε ο Λένον: 

"Με βοήθησε πάρει πολύ ο κύριος Λένον γιατί όταν ήρθε δεν είχα τις καλύτερες

εμφανίσεις. Με βοήθησε ψυχολογικά και στον τρόπο παιχνιδιού. Έγινε κι΄ένα συμβάν μετά την ΑΕΛ. Με έβαλε στα αποδυτήρια και μου είπε ότι δεν τον νοιάζει ότι είμαι από τα καλύτερα ταλέντα αλλά να βοηθώ την ομάδα. Μετά από αυτό το σκηνικό ΄ξύπνησα' και αυτό με βοήθησε"

Για το πότε αγωνίστηκε πρώτη φορά με τη Εθνική: "Αγωνίστηκα στο προηγούμενο Nations League. Στόχος μου είναι να βοηθώ την ομάδα"

Για το κίνητρο της Εθνικής: "Θέλουμε πάντα να βοηθάμε την Κύπρο. Πρέπει να σταθούμε στα πόδια μας. Αν έρθει η μεταγραφή θα έρθει" 

Κωστένογλου: "Προερχόμαστε από ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Ο οδηγός μας για το μέλλον πρέπει να είναι το πρώτο μέρος με το Κόσοβο. Το 2ο ημίχρονο είναι παράδειγμα προς αποφυγή. Ο αυριανός μας αντίπαλος είναι πολύ δύσκολη ομάδα. Πρέπει να δείξουμε σημάδια βελτίωσης. Πρέπει να αξιολογούμε ποια είναι η δυναμική των αντιπάλων μας. Αν δεν το κάνουμε οδηγόμαστε σε πανωλεθρία" 

Ερωτήσεις.

Τι πρέπει να αλλάξει στο παιχνίδι: 

"Παρέλαβα μια ομάδα με αρνητικά αποτελέσματα. Κατά την γνώμη μου σε κάποια θέματα υπάρχει παραπληροφόρηση. Τώρα είμαστε σ΄ένα γκρουπ πολύ δύσκολο. Η Εθνική Ελλάδος πέρασε δύσκολα με την Βόρειο Ιρλανδία. Αναμφισβήτητα πρέπει να μπούμε με την σκέψη ότι πρέπει να κερδίσουμε. Πάντα σε μια ομάδα αξιολογείται πρώτα ο προπονητής. Σίγουρα έγιναν κάποια λάθη. Δεν θα είναι δίκαιο να ισοπεδώνουμε τα πάντα. Υπάρχει μεροληψία προς το πρόσωπο μου. Η Εθνική Κύπρου πρέπει να έχει συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού."

 "Αξιολογούμε κάποια πράγματα. Αύριο θα δείτε. Υπάρχουν σκέψεις για κάποιες αλλαγές"

"Ο Λοϊζος δεν κλήθηκε από την δική μου πλευρά με την Εσθονία. Ήταν παιδαγωγικού χαρακτήρα όχι αγωνιστικός. Εγώ ήθελα να αφυπνίσω τον ποδοσφαιριστή"

Για το γεγονός ότι δεν καλέστηκαν οι Μάμας και Ανδρέου: "Εγώ ιεραρχώ τα πράγματα για το ποιος μπορεί τώρα να βοηθά την ομάδα"

"Τον Ανδρέου ο Κωστένογλου τον κάλεσε πρώτη φορά. Μην κρίνεται επιδερμικά. Ήμουν ο πρώτος που πίστεψα στον ποδοσφαιριστή. Να δούμε στην πορεία αν είναι αντικειμενικός και δίκαιος ο προπονητής" 

"Η Βόρειος Ιρλανδία είναι μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα που θέλει να κερδίζει το κάθε παιχνίδι"

Keywords
Τυχαία Θέματα