Κορυφώνονται το Σάββατο οι εκδηλώσεις του TELETHON 2018

Κορυφώνονται το Σάββατο το βράδυ οι εκδηλώσεις για το TELETHON 2018 που διοργανώνει το SIGMA με την στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου.

Μιλώντας στις «Τομές στα γεγονότα» του SIGMA ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Δημήτρης Αλετράρης ανέφερε ότι η ΟΠΑΠ Κύπρου

στηρίζει τον θεσμό εδώ και επτά χρόνια με τον ίδιο ενθουσιασμό, αλλά και με την ίδια αγωνία για το αν στο τέλος θα πετύχει, μην κρύβοντας παράλληλα την σιγουριά του για την ανταπόκριση της κυπριακής κοινωνίας και για την φετινή χρονιά.

Όπως τόνισε, ο σκοπός είναι ιερός και κάλεσε τον κόσμο να προσφέρει ό,τι μπορεί αφού «μιλήσει η καρδιά του» καθώς έτσι θα επιτευχθεί μια πιο ποιοτική κοινωνία στην οποία το αγαθό της υγείας θα προσφέρεται σε όλους.

Παράλληλα, σημείωσε ότι εδώ και αρκετά χρόνια η ΟΠΑΠ Κύπρου επιλέγει το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετική, εξηγώντας ότι εκεί εργάζονται εξαιρετικοί επιστήμονες, πως πρόκειται για ένα ίδρυμα διεθνούς κύρους, αλλά και ότι αυτό χαίρει του σεβασμού της κυπριακής κοινωνίας.

Δεν παρέλειψε δε να σημειώσει τις τρεις λέξεις κλειδιά τις οποίες προσφέρει το Ινστιτούτο: πρόληψη, ενημέρωση, έρευνα.

Ερωτηθείς αν η προσφορά της εταιρίας θα επεκταθεί και σε άλλους τομείς, απάντησε ότι αυτή είναι βασισμένη ούτως ή άλλως σε πυλώνες όπως η υγεία, η παιδεία, το περιβάλλον, και ο αθλητισμός.

«Ιεραρχούμε τις ανάγκες της κοινωνίας και βλέπουμε πού είναι τα προβλήματα», τόνισε.

Τέλος, διευκρίνισε ότι οι χορηγίες της ΟΠΑΠ δίνονται σε συνεργασία με την πολιτεία και τους θεσμούς, αλλά πάντα με την στήριξη της κυπριακής κοινωνίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα