Κορυφή και περιμένει η Άρσεναλ

Άνετη νίκη 2-0 επί της Μπόρνμουθ με ηγέτη τον Μεσούτ Εζίλ
Αυτό που δεν κατάφερε στην Boxing Day το έκανε δύο μέρες μετά η Άρσεναλ, καθώς νίκησε 2-0 την Μπόρνμουθ στο Λονδίνο και ανέβηκε στην κορυφή. Η επικράτηση της ομάδας του Βενγκέρ ήρθε χωρίς δυσκολία.

Ο Μεσούτ Εζίλ έκανε τη 16η του ασίστ στη φετινή Premier League και ο Γκαμπριέλ Παουλίστα άνοιξε το σκορ στο 27' με το πρώτο του γκολ

με τη φανέλα των «κανονιέρηδων», ενώ ο Γερμανός άσος στο 63' διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Η Άρσεναλ είναι στην κορυφή και αναμένει το αποτέλεσμα του ντέρμπι Λέστερ- Μάντσεστερ Σίτι. Με «διπλό» των «πολιτών» η ομάδα του Βενγκέρ να είναι μόνη πρώτη, με ισοπαλία θα έχει συγκάτοικο τη Λέστερ, η οποία φυσικά αν νικήσει θα παραμείνει αυτή πρωτοπόρος.

Άρσεναλ: Τσεχ, Μπεγερίν, Μέρτεζακερ, Γκαμπριέλ Παουλίστα, Γκιμπς (82' Μονρεάλ), Τσέιμπερς, Ράμσεϊ, Μεσούτ Εζίλ, Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν (93' Ιουόμπι), Γουόλκοτ, Ζιρού (80' Τζόελ Κάμπελ).
Μπόρνμουθ: Μπόρουτς, Σμιθ, Φράνσις, Κουκ, Ντάνιελς, Σούρμαν, Γκόσλινγκ (60' Ο'Κέιν), Άρτερ, Ρίτσι, Πουχ (46' Στάνισλας), Κινγκ (80' Μάρεϊ).

Πριν από δύο μέρες η Άρσεναλ είχε χάσει 0-4 στην έδρα της Σαουθάμπτον, η οποία προηγήθηκε στην έδρα της Γουέστ Χαμ, αλλά τα «σφυριά» νίκησαν 2-1, με τον Άντι Κάρολ να ολοκληρώνει την ανατροπή.

Keywords
Τυχαία Θέματα