Κορυφή για δυο...ξεφεύγει ο Άγγλος (videos/pics)

Ανακατατάξεις σε όλα τα επίπεδα έφερε η ολοκλήρωση της 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Την κορυφή με 40 βαθμούς μοιράζονται πλέον ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ με τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού να αναγράφονται ως πρώτοι, αφού στον μεταξύ τους αγώνα κέρδισαν με 1-0.

Τόσο η ΑΕΛ όσο και ο ΑΠΟΕΛ πέτυχαν τεσσάρες κόντρα σε Καρμιώτισσα και Δερύνεια

και εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της ΑΕΚ από τον Απόλλωνα με 1-3 εντός έδρας. Η ΑΕΚ πέρασε πλέον στην 3η θέση με 39 βαθμούς και ακολουθεί ο Απόλλωνας με 34 όσους έχει και η Ομόνοια.

Οι πράσινοι έκαναν τρελή ανατροπή κερδίζοντας τον Εθνικό Άχνας με 3-2. Μέχρι το 71ο λεπτό ήταν πίσω στο σκορ με 0-2 ωστόσο ο πρώτος σκόρερ της ομάδας αλλά και του πρωταθλήματος Μάτ Νταρμπισαϊρ πέτυχε χατ-τρι (το πρώτο στην καριέρα του), μέσα σε τέσσερα λεπτά και ανέτρεψε μόνος την κατάσταση χαρίζοντας στην Ομόνοια μια μεγάλη επιτυχία. Ο Άγγλος επιθετικός έφτασε τα 15 στο πρωτάθλημα και άνοιξε την διαφορά από τον δεύτερο Φώτη Παπουλή ο οποίος πέτυχε 11.

Νίκη παραμονής στην εξάδα πέτυχε ο Ερμής κόντρα στη Δόξα με 1-0 και έφτασε τους 25 βαθμούς δυο περισσότερους από την Νέα Σαλαμίνα η οποία κέρδισε χθες τον Άρη με 1-2 μέσα στο Τσίρειο και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής.

Βαθμολογικό άλμα έκανε η Ανόρθωση η οποία κέρδισε την ΑΕΖ εκτός έδρας με 0-2 και βρέθηκε στην 8η θέση και στο -4 από την πρώτη εξάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα